Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un fost ministru PSD, replica pentru premierul Orban dupa ce acesta a criticat angajatii din Palatul Victoria

Antena3 Antena3,
Un fost ministru PSD, replica pentru premierul Orban dupa ce acesta a criticat angajatii din Palatul Victoria

Alexandru Petrescu,ministrul demis al Comunicatiilor, a scris un mesaj pe Facebook in care iirecomanda premierului Ludovic Orban sa se consulte si sa conlucreze cu oamenii din administratia. continuă pe Antena3

Donald Tusk, mesaj de felicitare pentru premierul Orban, in limba romana: Contez pe rolul pozitiv al guvernului in sprijinul unitatii europene -UPDATE

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, l-a felicitat marti pe premierul Ludovic Orban, in numele consiliului, trimitandu-i o scrisoare in acest sens. Documentul a fost postat si pe twitter, fiind insotit de un mesaj in limba romana, in care inaltul oficial spune ca mizeaza pe rolul pozitiv al guvernului sau in sprijinul unitatii europene.

Viktor Orban, mesaj pentru Ludovic Orban, dupa preluarea mandatului de PREMIER: Ungaria este pregatita sa coopereze. Pot sa va asigur

Premierul Ungariei, Viktor Orban, l-a felicitat, marti, peliderulPNL Ludovic Orban pentru numirea in functia de prim-ministru al Romaniei. Pot sa va asigur ca Ungaria este pregatita sa coopereze.

VIDEO: Orban, dupa investirea Guvernului PNL: Romania are un guvern legitim, in ciuda unui boicot penibil si rusinos

Romania are un guvern legitim, in ciuda unui boicot penibil si rusinos din partea PSD si Pro Romania, a declarat premierul desemnat, Ludovic Orban, dupa votul de investitura acordat Guvernului PNL.

Orban, dupa ce a devenit premierul Romaniei: incepem in forta

Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului. Din totalul 465 de parlamentari, s-au inregistrat 240 voturi. Orban, dupa ce a devenit premierul.

Donald Tusk, mesaj important pentru Ludovic Orban. Ce i-a transmis, in romana, noului premier al tarii

Donald Tusk i-a transmis un mesaj cat se poate de important premierului proaspat investit, Ludovic Orban. Oficialul de la Bruxelles a dorit sa isi arate sprijinul pentru tara noastra, iar adresele au venit in mod surprinzator, marti. Totul dupa ce Guvernul Orban a trecut in plenul Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Donald Tusk, mesaj .

Moment decisiv pentru Guvernul Orban! Cate voturi a strans noul Executiv. Prima reactie a premierului

Parlamenul s-a reunit luni, pe 4 noiembrie, de la ora 14:00, intr-o sedinta extraordinara pentru votul de investire a Guvernului Orban. in sala au fost 240 de parlamentari, care si-au exprimat acest vot. in aceste momente sunt numarate voturile, fiind necesare 233 voturi pentru, in vederea investirii Guvernului condus de catre Ludovic Orban. Totodata, din .

Dan Barna: Nu vom fi un furnizor de vot automat pentru Guvernul Orban

USR nu va fi un furnizor de vot automat pentru Guvernul Orban, chiar daca sustine investitura sa, a declarat, luni, presedintele partidului, Dan Barna. Mesajul este unul foarte clar - nu vom fi un furnizor de.

Premierul Orban cere MAE o analiza atenta a numirilor de consuli din guvernarea PSD: Sa-i rechemati imediat pe cei trimisi fara sa aiba nicio legatura cu diplomatia (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a cerut, miercuri, in prima sedinta oficiala de dupa investitura, lui Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, sa analizeze cu mare atentie maniera in care guvernarea PSD.

Premierul Orban merge pe linia PSD si promite cresterea salariului minim

Noul premier, Victor Orban, a anuntat, miercuri, ca promisiunea care fusese lansata de Guvernul Danc.

Presedintele Iohannis, premierul Orban si noii ministri, la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban, presedintele Klaus Iohannis si membrii Cabinetul au ajuns, luni seara, la Palatul Victoria, dupa ceremonia de depunere a juramantului investitura. Guvernul Ludovic Orban a fost invest.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )