Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ludovic Orban: Daca vrea doamna Dancila sa faca dezbateri cu cineva sa faca cu mine, sa vorbim despre dezastrul pe care l-a lasat in calitate de premier demis

B1 B1,
Ludovic Orban: Daca vrea doamna Dancila sa faca dezbateri cu cineva sa faca cu mine, sa vorbim despre dezastrul pe care l-a lasat in calitate de premier demis

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca daca Viorica Dancila isi doreste o dezbatere ar putea sa participe la una cu el pentru a discuta despre dezastrul lasat dupa mandatul de. continuă pe B1

Basescu: Eu m-as duce la zece dezbateri cu doamna Dancila Despre Iohannis: 37% nu e cel mai confortabil scor pe care sa-l obtii

Eu m-as duce la zece dezbateri cu doamna Dancila, a declarat, luni, fostul presedinte Traian Basescu, in conditiile in care PSD a anuntat deja ca ar vrea o confruntare intre fostul premier si Klaus Iohannis.

Ludovic Orban, referitor la scrisoarea PSD pentru Iohannis cu privire la dezbatere: Vom lua o decizie si o vom anunta

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, referindu-se la invitatia la dezbateri lansata de liderul PSD, Viorica Dancila, catre actualul sef al statului, Klaus Iohannis, ca va fi luata o decizie,.

Ludovic Orban in conflict cu Gabriela Firea pe tema Salii Polivalente

Premierul Ludovic Orban da vina pe managementul catastrofal de la primaria Capitalei pentru faptul ca nu a fost construita o sala polivalenta in Bucuresti. El o acuza pe Gabriela Firea, primarul Capitalei, ca vrea sa faca sala prin Compania Nationala de Investitii, desi Bucurestiul este cel mai bogat oras din tara si si-ar putea permite sa sustina investitia.

Ludovic Orban nu da inapoi: Dezbaterea e o tema falsa. Iohannis va castiga la o diferenta foarte mare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca toate cercetarile sociologice facute incepand cu trei luni inainte de alegeri arata ca actualul presedinte al tarii va castiga un al doilea mandat la o diferenta foarte mare, cu orice candidat. Mai mult, acesta a declarat ca invitatia la dezbatere lansata de Viorica Dancila e o tema falsa.

LUDOVIC ORBAN: Avertizam initiatorii motiunii de la Chisinau ca vom privi cu atentie orice pas ulterior

Premierul Ludovic Orban si-a exprimat, marti, ingrijorarea fata de demiterea Guvernului de la Chisinau si a afirmat ca disponibilitatea de cooperare cu Republica Moldova va fi foarte mica, daca nu va exista garantia investirii unui guvern pro european.

Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea. Cine este Adrian Mladinoiu si ce servicii ii asigura fostului sef PSD

Premierul Ludovic Orban a semnat noi ordine de demitere din functie pentru mai multi social-democrati. Printre cei care au fost demisi de liderul PNL se afla Adrian Mladinoiu, secretar de stat in cadrul SSG. El a fost soferul si bodyguardul lui Liviu Dragnea. Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea .

Ludovic Orban, decizie importanta in legatura cu salariul minim. Ce trebuie sa afle imediat romanii

Premierul Ludovic Orban, fericit in urma reusitei de duminica, a luat o decizie importanta in legatura cu salariul minim. Ce trebuie sa afle romanii imediat? Ludovic Orban, decizie imporanta in legatura cu salariul minim Klaus Iohannis s-a impus autoritar in primul tur al alegerilor prezidentiale. in urma succesului rasunator, premierul Orban a oferit o declaratie .

LUDOVIC ORBAN: Toate cercetarile sociologice facute arata ca Iohannis castiga in turul doi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca toate cercetarile sociologice facute incepand cu trei luni inainte de alegeri arata ca actualul presedinte al tarii va castiga un al doilea mandat la o diferenta foarte mare, cu orice candidat.

Ludovic Orban: PSD inca nu a suferit infrangerea decisiva. Este nevoie de mobilizarea oricarui roman de buna-credinta

Liderul PNL Ludovic Orban a facut apel la romani, cerandu-le sa se prezinte la vot in al doilea tur al alegerilor prezidentiale pentru a asigura victoria presedintelui Klaus Iohannis. Orban a.

Ludovic Orban se plange din nou de lipsa banilor

Ludovic Orban se plange din nou de lipsa banilor. Premierul spune ca in bugetul fiecarei institutii din subordine a gasit cate o gaura in buget. in plus, Orban spune ca este aproape imposibil sa acopere.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )