Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ludovic Orban: Am mai demis un rand de reprezentanti ai PSD, printre care Olguta Vasilescu

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Am mai demis un rand de reprezentanti ai PSD, printre care Olguta Vasilescu

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca a mai demis un rand de reprezentanti PSD din aparatul de stat, adaugand ca placerea cea mai mare a fost eliberarea din functia de consilier al. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN: Am mai demis un rand de reprezentanti ai PSD, printre care si Olguta Vasilescu

ACTUALIZARE - Olguta Vasilescu: Mandatul de consilier al premierului a incetat odata cu cel al Vioricai Dancila.

Premierul Ludovic Orban: Am demis-o pe Lia Olguta Vasilescu. Am eliberat-o de aceasta grija (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, in sedinta de guvern ca a mai demis inca un rand de oameni din PSD, printre care si Lia Olguta Vasilescu. Am mai demis inca un rand de reprezentanti ai PSD,.

Lia Olguta Vasilescu, reactie exploziva dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca a demis-o din Guvern

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca a mai demis un rand de reprezentanti PSD din aparatul de stat, adaugand ca placerea cea mai mare a fost eliberarea din functia de consilier al.

Ludovic Orban a demis-o pe Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al premierului

Ludovic Orban a anuntat miercuri, la inceputul sedintei de guvern, ca a demis-o pe Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al primului ministru, functie in care fusese numita in primavara acestui an de Viorica Dancila.

Va amintiti de romanul cu placute anti-PSD? Decizia pe care a luat-o, dupa ce s-a intalnit cu Ludovic Orban

Va mai reamintiti de Razvan Stefanescu, romanul cu placute anti-PSD stabilit in Suedia care, in vara anului 2018, a starnit un imens caz prin fapta sa? Ce decizie a luat dupa ce s-a intalnit cu premierul Ludovic Orban? Razvan Stefanescu, romanul cu placutele anti-PSD in vara anului 2018, Razvan Stefanescu, un roman stabilit in Suedia, .

Firea, atac direct la Ludovic Orban: Cand adoarme se gandeste la mine. Sunt o muza pentru el. il provoc la o dezbatere, sa vada tara ca e incompetent

Primarul general, Gabriela Firea, a afirmat ca il provoaca la o dezbatere pe Ludovic Orban, mai ales ca premierul adoarme si se trezeste cu ea in gand.

Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea. Cine este Adrian Mladinoiu si ce servicii ii asigura fostului sef PSD

Premierul Ludovic Orban a semnat noi ordine de demitere din functie pentru mai multi social-democrati. Printre cei care au fost demisi de liderul PNL se afla Adrian Mladinoiu, secretar de stat in cadrul SSG. El a fost soferul si bodyguardul lui Liviu Dragnea. Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea .

inca un val epurare a social-democratilor din Guvern. Ludovic Orban: Cea mai mare placere mi-a facut sa o demit pe Olguta Vasilescu

Premierul Ludovic Orban a anuntat miercuri, in debutul sedintei de Guvern, ca a initiat inca un val de demiteri ai reprezentantilor PSD, printre acestia aflandu-se si Olguta Vasilescu, care era consilierul premierului. Am eliberat-o de aceasta grija ca sa se ocupe de campanie n. red. : prezidentiala), a precizat Orban.

Ludovic Orban: Daca vrea doamna Dancila sa faca dezbateri cu cineva sa faca cu mine, sa vorbim despre dezastrul pe care l-a lasat in calitate de premier demis

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca daca Viorica Dancila isi doreste o dezbatere ar putea sa participe la una cu el pentru a discuta despre dezastrul lasat dupa mandatul de.

Ludovic Orban: PSD inca nu a suferit infrangerea decisiva. Este nevoie de mobilizarea oricarui roman de buna-credinta

Liderul PNL Ludovic Orban a facut apel la romani, cerandu-le sa se prezinte la vot in al doilea tur al alegerilor prezidentiale pentru a asigura victoria presedintelui Klaus Iohannis. Orban a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )