Libnet.ro
UNICEF

10:00

Olguta Vasilescu: Ludovic cel mic m-a demis din functia de consilier onorific. Ce as fi putut eu sa il consiliez pe seful unui guvern de manelisti?

Hotnews Hotnews,
 Olguta Vasilescu: Ludovic cel mic m-a demis din functia de consilier onorific. Ce as fi putut eu sa il consiliez pe seful unui guvern de manelisti?

Sefa de campanie a Vioricai Dancila, social-democrata Lia Olguta Vasilescu, a reactionat miercuri la anuntul premierului Ludovic Orban potrivit caruia a fost demisa din functia de consilier al sefului Executivului, spunand ca era vorba despre o functie onorifica, care nu era remunerata si ca mandatul sau incetase oricum, odata cu al lui Dancila. continuă pe Hotnews

Olguta Vasilescu, reactie exploziva dupa ce a fost DEMISA de la Guvern: Ludovic cel mic, nici nu te-as fi consiliat. Eu stiu doar sa CRESC salarii si pensii

Lia Olguta Vasilescu il ataca tur pe premierul Ludovic Orban, dupa ce a fost demisa din functia de consilier al prim-ministrului. PSD-ista scrie pe Facebook ca nici nu ar fi vrut sa-l consilieze pe.

LUDOVIC ORBAN: Am mai demis un rand de reprezentanti ai PSD, printre care si Olguta Vasilescu

ACTUALIZARE - Olguta Vasilescu: Mandatul de consilier al premierului a incetat odata cu cel al Vioricai Dancila.

Premierul Ludovic Orban: Am demis-o pe Lia Olguta Vasilescu. Am eliberat-o de aceasta grija (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, in sedinta de guvern ca a mai demis inca un rand de oameni din PSD, printre care si Lia Olguta Vasilescu. Am mai demis inca un rand de reprezentanti ai PSD,.

Cum a reactionat Lia Olguta Vasilescu, dupa ce Orban a anuntat ca a demis-o din Guvern. Ce salariu primea pentru functia de consilier al Vioricai Dancila

Ludovic Orban a afirmat, miercuri, ca a demis inca un rand de reprezentanti ai PSD din cadrul Guvernului, printre care si Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al premierului. Ce salariu primea mana dreapta a lui Dragnea in partid, pe cand ocupa functia de consilier al Vioricai Dancila? Cum a reactionat Lia Olguta Vasilescu, .

Ludovic Orban a demis-o pe Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al premierului

Ludovic Orban a anuntat miercuri, la inceputul sedintei de guvern, ca a demis-o pe Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al primului ministru, functie in care fusese numita in primavara acestui an de Viorica Dancila.

Olguta Vasilescu, dupa ce a fost demisa de Orban: Ce as fi putut eu sa il consiliez pe seful unui guvern de manelisti?

Dupa ce premierul Ludovic Orban a anuntat miercuri in sedinta de Guvern ca ii face mare placere sa o demita pe Olguta Vasilescu din functia de consilier al primului ministru, aceasta din urma a afirmat ca era vorba despre o functie onorifica, care nu era remunerata si ca mandatul sau incetase oricum, pdata cu cel al lui Dancila. Ce as fi putut eu sa il consiliez pe seful unui guvern de manelisti?, a scris aceasta ironic pe Facebook.

inca un val epurare a social-democratilor din Guvern. Ludovic Orban: Cea mai mare placere mi-a facut sa o demit pe Olguta Vasilescu

Premierul Ludovic Orban a anuntat miercuri, in debutul sedintei de Guvern, ca a initiat inca un val de demiteri ai reprezentantilor PSD, printre acestia aflandu-se si Olguta Vasilescu, care era consilierul premierului. Am eliberat-o de aceasta grija ca sa se ocupe de campanie n. red. : prezidentiala), a precizat Orban.

Olguta Vasilescu sare la Orban, care conduce un Guvern de manelisti

Lia Olguta Vasilescu ii raspunde lui Ludovic Orban, dupa ce premierul a anuntat ca a luat decizia sa.

Lia Olguta Vasilescu, nou atac la guvernul Orban: ii doare in cot de angajatii si pensionarii romani!

Lia Olguta Vasilescu a rabufnit! Aceasta a scris un mesaj, pe o retea de socializare, dupa ce a fost audiata in Comisia de Munca din Camera Deputatilor. Mai mult decat atat, acest mesaj a avut in prim-plan un nou atac asupra guvernului Orban Lia Olguta Vasilescu ataca din nou guvernul Orban Lia Olguta Vasilescu si-a .

Cum incearca PSD sa-l determine pe Iohannis sa accepte dezbaterea cu Dancila. Lia Olguta Vasilescu tocmai a postat pe Facebook

Social-democratii incearca sa il determine pe Klaus Iohannis sa accepte dezbaterea electorala cu Viorica Dancila inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Lia Olguta Vasilescu a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin care il someaza pe Iohannis sa participe la dezbatere. Sefa de campanie a Vioricai Dancila a modificat o poza in .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )