Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Ludovic Orban: Am demis-o pe Lia Olguta Vasilescu. Am eliberat-o de aceasta grija (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Ludovic Orban: Am demis-o pe Lia Olguta Vasilescu. Am eliberat-o de aceasta grija (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, in sedinta de guvern ca a mai demis inca un rand de oameni din PSD, printre care si Lia Olguta Vasilescu. Am mai demis inca un rand de reprezentanti ai PSD,. continuă pe B1

Ludovic Orban a demis-o pe Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al premierului

Ludovic Orban a anuntat miercuri, la inceputul sedintei de guvern, ca a demis-o pe Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al primului ministru, functie in care fusese numita in primavara acestui an de Viorica Dancila.

Lia Olguta Vasilescu, reactie exploziva dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca a demis-o din Guvern

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca a mai demis un rand de reprezentanti PSD din aparatul de stat, adaugand ca placerea cea mai mare a fost eliberarea din functia de consilier al.

Cum a reactionat Lia Olguta Vasilescu, dupa ce Orban a anuntat ca a demis-o din Guvern. Ce salariu primea pentru functia de consilier al Vioricai Dancila

Ludovic Orban a afirmat, miercuri, ca a demis inca un rand de reprezentanti ai PSD din cadrul Guvernului, printre care si Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al premierului. Ce salariu primea mana dreapta a lui Dragnea in partid, pe cand ocupa functia de consilier al Vioricai Dancila? Cum a reactionat Lia Olguta Vasilescu, .

Lia Olguta Vasilescu, nou atac la guvernul Orban: ii doare in cot de angajatii si pensionarii romani!

Lia Olguta Vasilescu a rabufnit! Aceasta a scris un mesaj, pe o retea de socializare, dupa ce a fost audiata in Comisia de Munca din Camera Deputatilor. Mai mult decat atat, acest mesaj a avut in prim-plan un nou atac asupra guvernului Orban Lia Olguta Vasilescu ataca din nou guvernul Orban Lia Olguta Vasilescu si-a .

Cum incearca PSD sa-l determine pe Iohannis sa accepte dezbaterea cu Dancila. Lia Olguta Vasilescu tocmai a postat pe Facebook

Social-democratii incearca sa il determine pe Klaus Iohannis sa accepte dezbaterea electorala cu Viorica Dancila inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Lia Olguta Vasilescu a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin care il someaza pe Iohannis sa participe la dezbatere. Sefa de campanie a Vioricai Dancila a modificat o poza in .

Cad capete in PSD, dupa primul tur de alegeri. Lia Olguta Vasilescu, prima victima: Nu poti castiga cu o proasta!

Viorica Dancila ia primele masuri, dupa rezultatele slabe din primul tur al alegerilor prezidentiale. Cad si primele capete, dupa cum s-a aflat, pana acum doar pe surse. Este vorba despre Lia Olguta Vasilescu, cea care era sef de campanie a actualului lider PSD. UPDATE: La finalul sedintei, Viorica Dancila a aparut alaturi de Claudiu Manda .

Lia Olguta Vasilescu, postare incendiara pe pagina de Facebook. Imaginea care a facut inconjurul internetului: Iohannis, vino la dezbatere!

Lia Olguta Vasilescu a postat o imaginie incendiara pe contul personal de Facebook. in fotografie apare Klaus Iohannis si Viorica Dancila, insa cu corpurile schimbate. Fostul ministru al Muncii ironizeaza.

Sinteza zilei: Lia Olguta Vasilescu arunca bomba

Lucrurile incep sa se agite in Romania si nu este vorba doar de campania electorala pentru al doilea tur. Lia Olguta Vasilescu arunca bomba dupa cresterea euro si a dolarului. Coordonatorul campaniei.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Lia Olguta Vasilescu, mesaj de ultima ora: Observ disperarea USR-istilor care, de vreo cateva ore, calca legea electorala in picioare. Tocmai au devenit penali toti liderii lor!

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a lansat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook, anuntand ca toti liderii USR au devenit penali in ultimele ore.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Majorarea salariului minim, stabilita dupa realizarea unui studiu de impact

Premierul Ludovic Orban a declarat, ieri, ca exista un anumit grad de urgenta in ceea ce priveste adoptarea deciziei de crestere a salariului minim, precizand ca ea trebuie luata cel tarziu pana la finale lunii noiembrie - inceputul lunii decembrie, astfel incat mediul de afaceri sa stie din timp.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )