Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Orban, intalnire de lucru cu noul ministru al Sanatatii, vineri dimineata. Nelu Tataru: Siguranta personalului medical, principala arma. Daca nu suntem atenti, vom avea mai multe Suceve (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Orban, intalnire de lucru cu noul ministru al Sanatatii, vineri dimineata. Nelu Tataru: Siguranta personalului medical, principala arma. Daca nu suntem atenti, vom avea mai multe Suceve (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban are o intalnire de lucru, vineri dimineata, cu noul ministru al Sanatatii, Nelu Tataru. La intrarea in minister, prim-ministrul Romaniei a reiterat ca nu el la demis pe Victor. continuă pe B1

Nelu Tataru, noul ministru al Sanatatii: in Bucuresti vor fi testati pentru inceput 10.000 de oameni La Suceava a fost un conglomerat de nereguli

In Bucuresti vor fi testati pentru coronavirus, pentru inceput, 10. 000 de oameni in cadrul unui proiect pilot derulat impreuna cu Primaria Capitalei, pentru a avea o previziune si o evolutie a pandemiei la nivel de Bucuresti, a declarat astazi Nelu Tataru, la scurt timp dupa ce a fost numit ministrul Sanatatii, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Echiparea spitalelor cu tot ce inseamna logistica, aparatura, ventilatoare si resursa umana, pentru a face fata pandemiei de coronavirus este prioritatea lui Nelu Tataru la inceputul mandatului, spune noul ministru al Sanatatii. El marturiseste ca a gasit la spitalul din Suceava, unde 170 de cadre medicale si pacienti s-au infectat cu coronavirus, un conglomerat de nereguli.

VIDEO Iohannis a semnat decretul: Nelu Tataru este noul ministru al Sanatatii. Azi depune juramantul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea lui Nelu Tataru in functia de ministru al Sanatatii, dupa demisia lui Victor Costache. Nelu Tataru va depune juramantul la ora 17. 00, apoi va participa la sedinta de guvern.

Noul ministru al Sanatatii, prezentat ca un om de incredere: Se va zbate! Bag mana in foc pentru el

Dupa ce Victor Costache a demisionat din functie, inlocuitorul sau a fost instalat rapid, in conditiile in care Romania tremura in fata coronavirusului.

Nelu Tataru este noul ministru al Sanatatii. Presedintele Iohannis: Trebuie sa ia urgent toate masurile necesare pentru combaterea raspandirii de COVID-19 (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul de numire a lui Nelu Tataru in functia de ministru al Sanatatii. Demnitarul va depune juramantul in cursul zilei de joi. Am primit de la.

Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii

Ludivic Orban si Nelu Tataru au sustinut astazi o conferinta de presa. Prim-ministrul Ludovic Orban a ajuns la Ministerul Sanatatii pentru intalnire de lucru cu Nelu Tataru, noul ministru al Sanatatii, dupa ce Victor Costache a demisionat din functie. Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii La iesire, Ludovic Orban .

Premierul Orban si ministrul Sanatatii Nelu Tataru, salut inedit in contextul pandemiei de coronavirus

Premierul Ludovic Orban a mers astazi la ministerul Sanatatii pentru a discuta cu ministrul Nelu Tataru pe tema epidemiei de coronavirus, intr-o sedinta de lucru. Cei doi s-au salutat intr-un mod inedit, promovat intens pe retelele sociale, pentru a se proteja de contactul palmelor.

Premierul Orban si ministrii, testati negativ pentru noul coronavirus. Guvernul revine la Palatul Victoria

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca premierul Ludovic Orban, dar si alti membri ai Guvernului au primit rezultatul testului pentru noul coronavirus, care a aratat ca niciunul dintre ei nu este.

Cine este noul ministru Nelu Tataru

Nelu Tataru este cel care, in calitate de secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a condus actiuni.

Sedinta extraordinara, despre lupta Romaniei cu COVID-19. Presedintele Iohannis discuta cu premierul Orban si ministrii Vela, Ciuca si Costache (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si mai multi titulari de portofolii din Guvernul PNL discuta, marti, despre strategia autoritatilor romane in lupta cu noul coronavirus. Ministrii.

Premierul Orban: Am adoptat doua OUG pentru masuri economice, iar acum punem la punct modul de aplicare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti seara, ca Guvernul a adoptat doua Ordonante de Urgenta pentru masuri economice, in contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus. Orban a mai precizat ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )