Libnet.ro
UNICEF

21:15

Raluca Turcan, selfie cu premierul demis si premierul desemnat: Guvernul liberal merge mai departe

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan, selfie cu premierul demis si premierul desemnat: Guvernul liberal merge mai departe

Raluca Turcan, vicepremierul demis, isi declara sustinerea pentru Florin Citu si promite ca in scurt timp va fi facut public programul de guvernare. continuă pe Antena3

Raluca Turcan arunca pisica in curtea PSD: Obiectivul lor e sa puna bete-n roate PNL

Raluca Turcan, vicepremierul demis, acuza PSD ca ii impiedica pe liberali sa guverneze si ii avertizeaza pe social-democrati ca exista solutii pentru orice tip de blocaj.

Raluca Turcan: Guvernul Orban va aloca milioane de euro pentru un program destinat copiilor cu parinti in strainatate

Raluca Turcan a anuntat ca Guvernul Orban va aloca 30 de milioane de euro pentru un program ce isi propune sa sara in ajutorul copiilor care au parintii plecati in strainatate.

RALUCA TURCAN: Perspectiva partenerilor internationali a fost afectata de decizia CCR

Deprecierea monedei nationale din ultimele zile nu are legatura cu situatia politica din Romania, a declarat marti vice-premierul Raluca Turcan, care a apreciat insa ca perceptia partenerilor internationali ai Romaniei a fost afectata de decizia CCR referitoare la desemnarea lui Ludovic Orban pentru functia de prim-ministru.

RALUCA TURCAN: Decizia CCR nu inseamna ca Parlamentul condus de PSD a devenit brusc legitim

Vicepremierul interimar Raluca Turcan afirma ca decizia CCR care stabileste ca exista conflict juridic intre presedinte si Parlament privind desemnarea liderului PNL, Ludovic Orban, in functia de premier nu inseamna ca Parlamentul condus de PSD a devenit brusc legitim, nici ca romanii nu au in continuare dreptul sa doreasca alegeri anticipate.

Raluca Turcan: Nu vom negocia nimic cu PSD. Daca va fi toxic in continuare, va plati electoral

Raluca Turcan afirma ca PNL nu va negocia nimic cu PSD in privinta formarii unei majoritati parlamentare pentru investirea unui nou Guvern. Nu vom negocia nimic cu PSD. Vicepremierul interimar a declarat ca daca PSD intentioneaza sa fie in continuare toxic va plati electoral.

Anticipatele, solutia politica cea mai buna. Raluca Turcan: Nu vom negocia nimic cu PSD (VIDEO)

PNL insista pentru declansarea alegerilor anticipate, solutia politica cea mai buna, dar nu va negocia nimic cu PSD, a afirmat vicepremierul interimar Raluca Turcan, marti seara, in direct pe B1 TV,.

Raluca Turcan: Astazi, la sesizarea PSD, CCR a luat o decizie exact opusa celei de acum sase ani

Vicepremierul interimar Raluca Turcan a declarat, luni, ca probabil PSD face sedinte zilnice in care dezbate ce mai poate face pentru a bloca Romania si pentru a da vina pe PNL. in fiecare zi, PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )