Libnet.ro
UNICEF

18:00

Secretarul General al Ministerului Sanatatii, numit in functie de Dancila, a fost demis de Ludovic Orban

Adevărul Adevărul,
Secretarul General al Ministerului Sanatatii, numit in functie de Dancila, a fost demis de Ludovic Orban

Secretarul General al Ministerului Sanatatii Georgeta Bumbac, numita in functie de fostul premier PSD Viorica Dancila, a fost demisa prin decizie a premierului Ludovic Orban, acesta precizand vineri, la Ministerul Sanatatii, unde a sosit impreuna cu noul ministru Nelu Tataru, ca un ministru nou trebuie sa propuna o persoana cu care sa poata sa faca echipa. continuă pe Adevărul

Orban l-a demis pe secretarul general al Ministerului Sanatatii: Nu era o pozitie ocupata prin concurs

Premierul Ludovic Orban l-a demis pe secretarul general al Ministerului Sanatatii, Georgeta Bumbac, care a fost numita in aceasta functie in septembrie 2019.

Administratorul unei firme din Sibiu, cercetat penal dupa ce oferea servicii de dezinfectie cu o substanta neavizata de Ministerului Sanatatii

Administratorul unei firme din Sibiu a intrat in vizorul politistilor dupa ce oferea servicii de dezinsectie, cu o substanta care nu era avizata de Ministerului Sanatatii. Potrivit unui comunicat al Inspec.

Secretarul general al ONU cere un armistitiu imediat in intreaga lume: Razboiul e o nebunie acum

Secretarul general al ONU Antonio Guterres cere un armistitiu imediat in intreaga lume, in vederea apararii civililor celor mai vulnerabili din tarile aflate in conflict de furia noului coronavirus, relateaza AFP si Reuters.

IN VEDEREA APARARII CIVILILOR VULNERABILI DE FURIA COVID-19 Secretarul general al ONU cere un armistitiu imediat in intreaga lume

Secretarul general al ONU Antonio Guterres cere un armistitiu imediat in intreaga lume, in vederea apararii civililor celor mai vulnerabili din tarile aflate in conflict de furia noului coronavirus.

VIDEO Orban: Am acceptat demisia lui Costache. il propun pe Nelu Tataru la conducerea Ministerului Sanatatii

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a confirmat demisia lui Victor Costache si a precizat ca il propune ca ministru al Sanatatii pe secretarul de stat Nelu Tataru, aflat in prezent la Suceava, unde incearca sa rezolve bomba epidemiologica din spital. Nelu Tataru ar putea depune chiar azi juramantul.

Orban i-a solicitat lui Tataru sa convoace pentru un colegiu al Ministerului Sanatatii: Sa stabilim foarte clar toate masurile pe care le vom lua (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a solicitat, joi, in sedinta de Guvern,noului ministru al Sanatatii, Nelu Tataru, sa convoace un colegiu al ministerului pentru a se stabili toate masurile care vor fi luate in .

Virgil Guran a dezvaluit motivul plecarii lui Victor Costache din fruntea Ministerului Sanatatii

Virgil Guran, consilierul premierului Orban, a dezvaluit, la Antena 3, ca motivul pentru care Victor Costache si-a dat demisia din functia de ministru al Sanatatii, este ca vrea sa se ocupe mai bine de profesia lui, aceea de medic, in aceasta perioada de criza.

Nelu Tataru, propunerea lui Orban pentru sefia Ministerului Sanatatii

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, ar urma sa vina in locul acestuia la conducerea institutiei, potrivit unor surse din conducerea PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )