Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu, despre Guvernul Orban II: Asistam la o farsa politica Nici presedintele nu vrea ca acest Guvern sa treaca

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu, despre Guvernul Orban II: Asistam la o farsa politica Nici presedintele nu vrea ca acest Guvern sa treaca

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, ca nu s-a luat o decizie in partid in privinta votului pentru investirea Guvernului Orban II, insa parerea sa este ca asistam la o farsa politica, in care actori sunt presedintele statului si premierul demis, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Ce vor face liberalii la votul pentru Guvernul Orban II. S-a schimbat totul

VicepremierulRaluca Turcana anuntat ca PNL nu va vota impotriva Guvernul Orban II, ci nu va participa la vot.

BEX PRO ROMANIA: Nu votam Guvernul Orban II. Lansam primii candidati la locale pe 16 februarie

Biroul Executiv BEx) al PRO Romania a decis miercuri, 12 februarie a. c. , ca parlamentarii partidului nu vor vota Guvernul Orban II. Tot astazi, BEx a hotarat ca duminica, 16 februarie, in cadrul Conventiei Anuale PRO Romania, va avea loc lansarea primelor candidaturi pentru alegerile locale.

Alegerile anticipate - de la un scenariu fantezist, la unul tot mai probabil: Pro Romania NU voteaza Guvernul Orban II

Parlamentarii nu vor vota pentru investirea Guvernului Orban II, a anuntat Biroul Executiv al formatiunii citat de news. ro, intr-un gest ce pare sa impinga si mai tare situatia politica spre declansarea.

Cale libera spre alegerile anticipate. Tariceanu: Nu votam Guvernul Orban II PNL, USR si Pro Romania au anuntat deja ca nu sustin noul executiv

Sansele ca Ludovic Orban sa primeasca votul de investirea pentru al doilea guvern cu care se va prezenta in Parlament sunt nule. Dupa ce pe rand PNL, USR sau Pro Romania au anuntat ca nu vor vota, vineri, si.

Raluca Turcan, despre investirea Guvernului Orban II: Nu vom participa la vot. Cred ca in Parlament ministrii vor avea o buna ocazie sa vorbeasca despre ce au facut pe domeniile lor

Vicepremierul demis Raluca Turcan a declarat ca alesii liberali se vor abtine la votul pentru investirea Guvernului Orban II. Aceasta a sustinut ca momentul din Parlament va fi folosit de ministrii.

Roxana Minzatu (PSD): Guvernul Orban, alba-neagra fara precedent cu interesele Romaniei

Din cele 25 de Ordonante de Urgenta adoptate de Guvernul Orban in noaptea de 4 februarie, nu mai putin de 5 dintre ele au fost anuntate ca ar fi fost in domeniul fondurilor europene, potrivit deputatei PSD.

Guvernul Orban se reuneste joi in prima sedinta dupa motiunea de cenzura

Guvernul Orban se reuneste joi in sedinta, fiind prima de cand a fost demis prin motiune de cenzura. Pe ordinea de zi a reuniunii se afla mai multe proiecte de hotarari de guvern care vizeaza domenii precum apararea, sistemul judiciar si administratia publica.

Guvernul Orban s-a reunit joi in prima sedinta dupa motiunea de cenzura. Proiectele aflate pe ordinea de zi

Guvernul Orban s-a reunit joi in sedinta, fiind prima de cand a fost demis prin motiune de cenzura. Pe ordinea de zi a reuniunii se afla mai multe proiecte de hotarari de guvern care vizeaza domenii precum apararea, sistemul judiciar si administratia publica.

PRIMA VICTORIE MAJORA A LIBERALILOR, IN ACEST AN: Curtea Constitutionala mentine bugetul pentru 2020 asumat de guvernul Orban

Nu exista un conflict juridic generat de procedura angajarii raspunderii asupra legilor bugetare a decis, ieri, Curtea Constitutionala a Romaniei CCR). Aceasta inseamna ca guvernul Orban 1 a folosit o procedura constitutionala, iar legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale de stat, care au fost promulgate de presedintele Klaus Iohannis, raman in continuare in forma gandita de liberali.

Gabriela Firea: Suma alocata de Guvernul Orban pentru bugetul din Bucuresti nu poate acoperi toate nevoile

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus ca suma alocata de Guvernul Orban pentru bugetul municipiului Bucuresti nu are cum sa acopere toate nevoile si complexitatea problemelor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )