Libnet.ro
UNICEF

05:00

VELA, DESPRE CAZUL URSULUI DIN HARGHITA: Prefectul a gresit cand a tratat functia de presedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta ca pe una decorativa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VELA, DESPRE CAZUL URSULUI DIN HARGHITA: Prefectul a gresit cand a tratat functia de presedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta ca pe una decorativa

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca prefectul de Harghita va fi demis pentru modul cum a gestionat situatia legata de ursul ranit intr-un accident rutier in apropiere de Praid, MAI urmand sa inainteze documentele necesare catre premier, care il va demite. Vela spune ca prefectul a gresit atunci cand a tratat functia sa de presedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta ca pe una cu rol decorativ, precizand ca prefect esti si in weekend si in restul saptamanii. continuă pe Ziarul Bursa

Vela, despre cazul ursului: Jandarmeria are armament, dar nu are tranchilizante si specialisti

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat luni ca ministerul va inainta documentele pentru demiterea prefectului de Harghita catre premier, iar acesta va fi demis, ca urmare a faptului ca nu s-a implicat in rezolvarea eficienta a cazului in care un urs ranit a fost lasat sa zaca pe sosea ore intregi.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, in cazul ursului ranitin Harghita:Am constatat ca nu sunt respectate proceduri sitrebuie sa verific cauza si tot ce a dus la aceasta situatie

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a facut declaratii in privinta masurilor luate in privinta celor care au actionat in cazul ursului ranit sambata seara in judetul Harghita. Domnul prefect a.

Ludovic Orban, despre cazul ursului ranit in Harghita: Au tergiversat foarte mult luarea unor decizii

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca, in cazul ursului ranit in urma unui accident rutier in Harghita, autoritatile au tergiversat foarte mult luarea unor decizii. Conform actelor normative, medicul.

Ministrul Mediului, despre cazul ursului lasat sa agonizeze in Harghita: Toti cei care au gresit in acest caz trebuie sa plateasca

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, s-a declararevoltat de modul in care autoritatile publice locale au pasat responsabilitatea de la unul la celalalt in cazul ursului ranit sambata se.

Cum ar fi trebuit sa procedeze autoritatile in cazul ursului din Harghita. Specialist: A fost invocata aceasta teama ca daca ar fi omorat animalul s-ar fi considerat actiune de braconaj Cati ursi sunt in Romania

EXCLUSIV ONLINE Procedurile legiferate din Romania ar fi permis curmarea suferintei ursului accidentat pe un drum de la marginea localitatii Praid, din Harghita. Din pacate, teama de a nu fi acuzati de.

Prefectul, despre cazul ursului de la Praid: Nu am nimic ce sa-mi reprosez. imi pare rau ca toate institutiile statului s-au miscat extrem, extrem de greu

Prefectul judetului Harghita, Jean-Adrian Andrei, fata de care s-a demarat procedura de demitere de catre ministrul Afacerilor Interne in urma situatiei ursului accidentat de la Praid, a declarat, luni, ca nu are nimic sa-si reproseze pentru ca a facut tot ceea ce a depins de el in acest caz. in schimb, el a invocat lipsa cadrului legislativ si a facut apel la MAI sa intervina pentru modificarea legilor care nu permit jandarmeriei sa detina tranchilizante.

Ministrul de Interne anunta masuri in cazul ursului ucis: Voi declansa o verificare pentru a constata daca au fost respectate toate dispozitiile. Prefectul din Harghita nu a respectat legea si nu a avut consideratie fata de animalul ranit (VIDEO)

Ancheta continua in Harghita in cazul ursului care a fost lasat sa agonizeze timp de 18 ore pe marginea drumului dupa ce a fost lovit de o masina, iar in cele din urma a fost ucis. Dupa ce a anuntat ca il.

Rasturnare de situatie in cazul ursului lasat sa agonizeze pe sosea. Directorul DSVSA Harghita: Avea leziuni interne grave, care ar fi condus in scurt timp la moartea sa

Directorul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Harghita, dr. Lado Zsolt-Denes, a precizat,in legatura cu cazul ursului accidentat la iesirea din comuna Praid, ca.

Ministrul Mediului, despre cazul ursului lasat sa agonizeze: Autoritatile locale aveau cadrul legal pentru a actiona rapid. Rezonez cu opinia publica, ce a fost oripilata de acest comportament inuman (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, a declarat ca autoritatile din Harghita nu ar fi trebuit sa ceara si sa astepte avizul ministerului pentru recoltarea ursului ranit, deoarece legea.

Sedinta la Ministerul Mediului astazi, dupa cazul ursului lasat sa agonizeze 18 ore pe o sosea din Harghita

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a convocat, luni, o sedinta la Ministerul Mediului, dupa cazul din Harghita, unde un urs ranit intr-un accident a fost lasat sa agonizeze 18 ore pe sosea. Este luata in calcul modificarea legislatiei astfel incat sa fie simplificate procedurile in astfel de situatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )