Libnet.ro
UNICEF

08:45

Victor Costache: Demiterea din functia de sef de sectie a lui Mircea Beuran nu a fost decizia mea (VIDEO)

B1 B1,
Victor Costache: Demiterea din functia de sef de sectie a lui Mircea Beuran nu a fost decizia mea (VIDEO)

Noi contre dure intre ministrii audiati si pesedistii din comisiile de specialitate. Victor Costache a avut un schimb de replici cu Serban Nicolae dupa ce acesta l-a acuzat ca l-a demis pe chirurgul Mircea. continuă pe B1

VICTOR COSTACHE: Toti colegii din Guvernul Orban II isi doresc sa continue acest mandat

Ministrul interimar al Sanatatii, Victor Costache, care urmeaza sa fie audiat in Parlament pentru a ocupa din nou fotoliul de ministru al Sanatatii in Guvernul Orban II spune ca isi doreste avizul pozitiv la fel ca si ceilalti colegi ai sai care isi doresc sa continue acest mandat.

Victor Costache, declaratie controversata despre serviciile medicale pentru saraci si bogati: La oameni e ca la masini

Pacientii care au bani vor primi ingrijiri medicale mai bune decat cei cu mai putini bani, a recunoscut ministrul interimar al Sanatatii, Victor Costache, care a comparat situatia cu cea existenta in cazul asigurarilor auto.

Victor Costache recunoaste emailul catre Iubi Lavi: Va confirm. Acest mail a fost trimis! - VIDEO

Ministrul demis al Sanatatii, Victor Costache, a dat explicatii la audierea din Parlament si despre celebrul mail pierdut in spatiul public in care se vorbea despre banii dati cu dedicatie prietenilor din sistemul privat.

Victor Costache, aviz negativ, dupa audierile din Parlament: Ordonanta privind spitalele private nu este o privatizare a sanatatii

Victor Costache a primit aviz negativ dupa ce a fost audiat trei ore in cadrul comisiilor de sanatate reunite din Parlament. 20 de parlamentari au votat impotriva, 6 pentru si unul s-a abtinut, scrie Hotnews. ro.

Victor Costache, propus pentru Ministerul Sanatatii, a primit aviz negativ dupa audierea din comisie

Victor Costache, propus pentru Ministerul Sanatatii in Guvernul Orban II a primit aviz negativ in urma audierii din comisiile de specialitate din Parlament. in cazul sau au fost exprimate 20 de voturi p.

Victor Costache, aviz negativ pentru portofoliul Sanatatii

Ministrul propus al Sanatatii, Victor Costache, a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate reunite ale Parlamentului.

Victor Costache, dupa tragedia de la Pitesti: Vom avea un sector dedicat medicinei stomatologice pentru copii

Victor Costache, ministrul propus pentru portofoliul Sanatatii, a declarat, miercuri, in timpul audierilor din comisiile de specialitate, ca un segment din cadrul Programului Operational pentru Sanatate va fi de.

Victor Costache, despre reusitele mandatului sau: Am reorganizat sistemul si, dupa reforma legislativa, un numar de 44 de centre noi au fost deschise

Ministrul propus al Sanatatii, Victor Costache, a declarat miercuri, la Parlament, ca in cele trei luni ale mandatului sau s-a concentrat pe reforma sistemului sanitar.

VIDEO Victor Costache, aviz negativ, dupa audierile din Parlament: Ordonanta privind spitalele private nu este o privatizare a sanatatii

Victor Costache a primit aviz negativ dupa ce a fost audiat trei ore in cadrul comisiilor de sanatate reunite din Parlament. 20 de parlamentari au votat impotriva, 6 pentru si unul s-a abtinut.

Ministrul Victor Costache: in Romania nu avem pacient cu coronavirus

Ministrul Sanatatii, dr. Victor Costache, a anuntat, marti seara, ca in Romania nu exista niciun pac.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )