Libnet.ro
UNICEF

22:30

Viorica Dancila: imi este teama si pentru fiul meu si pentru sotul meu. Ma astept la orice atac

B1 B1,
Viorica Dancila: imi este teama si pentru fiul meu si pentru sotul meu. Ma astept la orice atac

Viorica Dancila, candidata PSD la alegerile prezidentiale, sustine ca se teme ca fiul sau ar putea fi demis din functia pe care o ocupa la Curtea de Conturi de noua conducere politica a tarii si ca. continuă pe B1

Viorica Dancila, mesaj-soc: imi este teama ca sotul si fiul meu vor fi tinta unor atacuri!

Candidatul PSD la presedintia Romaniei, Viorica Dancila, a afirmat, joi, ca se teme ca fiul si sotul sau sa nu devina tinta unor atacuri, de orice fel. Citeste si: Cazul sfasietor care a impresionat-o.

Motivul nebanuit pentru care Viorica Dancila nu a avut copii: S-a dus o lupta in mine, mi-a fost teama

Viorica Dancila a facut declaratii neasteptate, despre viata personala. Candidatul la prezidentiale a facut dezvaluiri legate de motivul pentru care nu a devenit vreodata mama si nu a ramas insarcinata. Desi are un fiu, pe Victor, acesta a fost adoptat de catre fostul premier si sotul ei, Viorica Dancila oferind si cateva detalii nestiute, duminica .

Cum arata Viorica Dancila, in urma cu 27 de ani. Diferenta uriasa! Multi au vazut poza, dar putini au recunoscut-o

Viorica Dancila arata cu mult diferit, in anii tineretii, fata de cum o stiu romanii, in prezent. Mai mult, contracandidata lui Klaus Iohannis in cursa pentru Cotroceni poate fi cu greu recunoscuta de catre alegatori. intr-o imagine din urma cu 27 de ani, aceasta poate fi vazuta alaturi de fiul ei, Victor. De asemenea, fostul .

Viorica Dancila: Din credinta vine puterea romanului de a-si duce demn traiul

Viorica Dancila, candidat al PSD la alegerile prezidentiale, afirma ca numai credinta in Dumnezeu da putere si nadejde. imi doresc pentru poporul roman puterea de a merge intotdeauna inainte, asa cum .

Viorica Dancila: Sunt convinsa ca Adina Valean va fi un comisar bun

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Viorica Dancila, a declarat, joi seara, ca este convinsa ca Adina Valean va fi un comisar bun, mentionand, totodata, ca nu le va da voie europarlamentarilor PSD sa critice candidatul Romaniei, pentru ca, a spus aceasta, imaginea tarii este mai importanta decat lupta politica.

Viorica Dancila, adevarul despre relatia ei cu Liviu Dragnea: Pot sa ma lupt!

Relatia dintre Viorica Dancila si Liviu Dragnea este tot mai tensionata. Fostul premier al Romaniei a declarat ca pe langa cei sapte barbati care o urasc si o ataca deja a aparut si al optulea, facand referire la fostul lider al Partidului Social Democrat. Dancila nu a precizat insa cine sunt ceilalti barbati care ii .

Viorica Dancila: Este foarte greu sa predau mandatul unei persoane care mi-a facut plangere penala de inalta tradare. Este foarte greu sa trec cu vederea

Liderul PSD Viorica Dancila a explicat, marti seara, in cadrul unei emisiuni televizate, de ce a refuzat sa se prezinte la Palatul Victoria pentru a-i preda mandatul noului premier, Ludovic.

Viorica Dancila, noi critici la adresa lui Klaus Iohannis: Este o forma de presiune

Sefa PSD Viorica Dancila l-a criticat, marti, pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a participat la ceremoniile de preluarea a mandatelor noilor ministri de la Justitie si Interne. Prezidentiabila.

Viorica Dancila, dupa ce Guvernul Orban a primit votul de investitura in Parlament: Astazi este o zi neagra pentru democratie (VIDEO)

Fostul premier Viorica Dancila a declarat, luni seara, dupa ce cabinetul Orban a primit votul de investitura in Parlament, ca aceasta este o zi neagra pentru democratie. Am vazut astazi in.

VIDEO Viorica Dancila: Este o zi neagra pentru democratie - ziua in care Iohannis a reusit sa-si impuna locotenentii la Palatul Victoria Avem un presedinte dictator si abuziv

Aceasta este o zi neagra pentru Romania, in care presedintele Iohannis a reusit sa isi impuna locotenentii la Palatul Victoria, a sustinut fostul premier PSD Viorica Dancila, care a facut o declaratie de presa la sediul de partid, dupa votul de investitura primit in Parlament de Guvernul PNL condus de Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )