Libnet.ro
UNICEF

14:00

CExN al PSD reunit in sedinta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CExN al PSD reunit in sedinta

Comitetul Executiv National CExN) al Partidului Social Democrat s-a reunit vineri in sedinta, la Palatul Parlamentului, tema centrala de discutie fiind demersul public asumat de mai multi lideri ai formatiunii prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor. continuă pe Ziarul Bursa

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD. S-a votat in CEx. Cati au votat impotriva lui Liviu Dragnea

Comitetul Executiv National CExN) al Partidului Social Democrat se reuneste vineri in sedinta la Palatul Parlamentului, tema centrala de discutie prefigurata fiind demersul public asumat de mai multi lideri ai.

Comitetul Executiv National al PSD, convocat pentru vineri

Comitetul Executiv National al PSD a fost convocat in sedinta pentru vineri la orele 12. 30, anuntul fiind facut de PSD dupa aparitia scrisorii semnate de Gabriela Firea, Adrian Tutuianu si Paul Stanescu, care cer demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, relateaza News. ro.

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste astazi pentru a transa disputele din partid ca urmare a cererilor vizand demisia lui Liviu Dragnea

Comitetul Executiv al PSD se reuneste astazi pentru a transa disputele aparute in partis ca urmare a scrisorii in care este ceruta demisia a lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului si din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Scrisoarea care ii are printre semnatarri pe Gabriela Firea, Adrian Tutuianu si Paul Stanescu, ar fi asumata de pana la 30 de lideri din CEx.

Paul Stanescu, declaratie inainte de CExN PSD: Nimeni nu pleaca din partid

Paul Stanescu, unul dintre semnatarii scrisorii prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea, a facut declaratii inaintea CExN PSD. Vicepremierul Romaniei sustine ca nimeni nu va pleca din partid. Daca eu.

Liviu Dragnea, reconfirmat in fruntea PSD cu o larga majoritate LIVE VIDEO

Comitetul Executiv National CExN) al Partidului Social Democrat se reuneste vineri in sedinta la Palatul Parlamentului, tema centrala de discutie prefigurata fiind demersul public asumat de mai multi lideri ai.

Victor Ponta, declaratie despre CExN PSD: Daca Dragnea va cumpara voturile la sedinta vom avea un haos si un dezastru generalizat

Victor Ponta spune ca daca lui Liviu Dragnea i-ar pasa de PSD si de oamenii care au votat acest partid, de bunul mers al tarii si de colegii lui, pe care ii pune sa se lupte azi intre ei, ar demisiona.

Soarta politica a lui Liviu Dragnea se decide vineri in sedinta Comitetului Executiv al PSD

Liviu Dragnea a convocat o sedinta a Comitetului Executiv al PSD pentru vineri la ora 12:30 in contextul in care in spatiul public a aparut scrisoarea mai multor lideri ai formatiunii care ii cer demisia din fr.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )