Libnet.ro
UNICEF

08:15

Culisele inregistrarii Aliantei 2020USR PLUS. Nicusor Dan: Asteptand sa intru la medic, citeam stirile. inca nu mi-am dat demisia din USR

Adevărul Adevărul,
Culisele inregistrarii Aliantei 2020USR PLUS. Nicusor Dan: Asteptand sa intru la medic, citeam stirile. inca nu mi-am dat demisia din USR

Fostul lider al USR, Nicusor Dan, a povestit la Adevarul Live despre momentul in care Dan Barna i-a solicitat sa se reinscrie in partid si sa semneze protocolul care sa duca la inregistrarea Aliantei USR-PLUS la alegerile europarlamentare, dupa ce, in aceeasi zi, Biroul Electoral Central BEC) respingea cererea aliantei. continuă pe Adevărul

Ce le-a raspuns Nicusor Dan membrilor USR care i-au cerut sa nu demisioneze a doua oara din partid

Nicusor Dan a declarat, la Adevarul Live, ca mai multi membri USR i-au cerut sa ramana in partid. Nicusor Dan s-a reinscris in USR doar pentru a semna listele Aliantei 2020 la alegerile europarlamentare.

Nicusor Dan, la Adevarul Live, de la ora 15.00. Candideaza la Primaria Capitalei? Se intoarce in USR?

Intors temporar in USR pentru a ajuta Alianta 2020 sa se inscrie in cursa pentru alegerile europarlamentare, Nicusor Dan va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, despre planurile sale politice. Cat de mult a contat semnatura sa ca Alianta USR-PLUS sa fie valida de Curtea Suprema? Va candida la Primaria Capitalei? Ia in calcul o revenire definitiva in USR? Cum vede colaborarea dintre Dan Barna si Dacian Ciolos?.

Nicusor Dan: Victorie in Consiliul General. A fost respins Planul Urbanistic Zonal prin care companiile lui Ion Tiriac ar fi primit dreptul de a construi zeci de mii de metri patrati in Padurea Baneasa (VIDEO)

Deputatul Nicusor Dan a anuntat, luni pe Facebook, ca in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti a fost respins Planul Urbanistic Zonal prin care companiile detinute de Ion Tiriac ar fi primit.

Nicusor Dan: Firea ii face un cadou de peste 22 milioane de euro lui Ion Tiriac, printr-un PUZ ilegal

Deputatul Nicusor Dan sustine ca in sedinta de luni a Consiliului General, Gabriela Firea se pregateste sa-i faca un cadou de peste 22 milioane de euro lui Ion Tiriac, printr-un PUZ ilegal care ar permite construirea unui complex de blocuri in Padurea Baneasa, relateaza Mediafax.

Nicusor Dan, reactie dupa ce iCCJ a decis ca alianta USR-PLUS poate candida la europarlamentare: Aceasta este esenta democratiei

ICCJ a decis ca Alianta USR - PLUS poate candida la alegerile europarlamentare! Alianta USR-PLUS a anuntat ca a depus, vineri, la inalta Curte de Casatie si Justitie contestatia cu privire la decizia BEC prin.

Deputat USR, omagiu conducatorului-iubit Nicusor Dan: A facut un gest care va ramane in istoria politicii contemporane

Un deputat USR publica un omagiu care l-ar fi facut invidios si pe tovarasul Nicolae Ceausescu. Semn ca limba de lemn are trecere si in democratie, nu doar in comunism. Surescitat de revenirea lui Nicusor .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )