Libnet.ro
UNICEF

20:15

DANCILA, INTREBATA DE CE NU A DEMISIONAT: Pentru ca sunt un om responsabil

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DANCILA, INTREBATA DE CE NU A DEMISIONAT: Pentru ca sunt un om responsabil

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca nu si-a dat demisia pentru ca este un om responsabil si pentru ea inseamna foarte mult votul cetatenilor din Romania, care la alegerile din 2016 au dat un vot masiv pentru PSD. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila, intrebata de demiterea directorului CNAIR: Voi vorbi cu Razvan Cuc

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni seara, la TVR1, intrebata daca il va demite pe directorul CNAIR, ca va discuta cu ministrul Transporturilor Razvan Cuc pentru a vedea cat de important este Narcis Neaga in proiectele de infrastructura, potrivit Mediafax.

Premierul Viorica Dancila, anunt important despre programul de guvernare

Premierul Viorica Dancila a anuntat pe pagina sa de Facebook ca programul de guvernare va fi modificat ca urmare a rezultatului alegerilor europarlamentare din 26 mai. Am avut o dezbatere constructiva astazi.

Provocarile la care trebuie sa raspunda premierul Viorica Dancila

In urma CEx-ului PSD de vineri, lucrurile se schimba si devin neclare in multe privinte. Va trece motiunea de cenzura sau nu va trece? Cum va fi organizata alegerea presedintelui PSD la Congresul din 29 iunie? Cum va fi modificat programul de guvernare? Ce relatie va exista intre premierul Dancila si Tariceanu? Multe alte intrebari isi asteapta raspunsul in zilele si saptamanile ce urmeaza.

Val de ironii dupa ce premierul Viorica Dancila si-a deschis pagina de Facebook si a postat un citat din Churchill: Orice om ii place sa citeasca ce ne spuneti dvs

Prima postare pe Facebook a premierului Viorica Dancila, care incepe cu un citat din Churchill, a starnit un val imens de ironii. Postarea a strans in 13 ore peste 4. 000 de comentarii. Nu oricine-l intelege pe domnul Churchill. Sper ca l-ati citit in engleza si n-ati pierdut esenta, scrie un utilizator. Va rog din suflet sa va dati demisia si sa faceti acordul predicatului cu subiectul, scrie altul. Orice om ii place sa citeasca ce ne spuneti dvs, scrie alt utilizator.

Secretarul de stat pentru Armamente, demis de Viorica Dancila

Secretarul de stat, sef al Departamentului Armamente din MApN, Andrei Ignat, a fost demis de premierul Viorica Dancilapentru nereguli serioase, scrie pe blogul sau, jurnalistul Radu Tudor. Mai multe.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )