Libnet.ro
UNICEF

17:15

Demisie din PNL. Un nume important paraseste partidul

Antena3 Antena3,
Demisie din PNL. Un nume important paraseste partidul

Deputul Daniel Olteanu si-a anuntat, miercuri, demisia din calitatea de membru al Partidului National Liberal. Olteanu sustine ca gestul sau este motivat de lipsa totala de reactie a conducerii centrale a. continuă pe Antena3

Deputatul Daniel Olteanu si-a anuntat demisia din PNL

Deputul liberal Daniel Olteanu si-a anuntat, miercuri, demisia din calitatea de membru al Partidului National Liberal, informeaza Agerpres. Olteanu sustine ca gestul sau este motivat de lipsa totala de reactie a conducerii centrale a partidului in legatura cu ceea ce numeste situatia fara precedent din Organizatia Judeteana a PNL Vaslui.

Lucian Onea, demisie din functia de procuror-sef

Lucian Onea a demisionat, astazi, din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti, au precizat surse judiciare, informeaza Agerpres.

Gabriela Firea le raspunde celor din PNL in scandalul sesizarilor: Votul romanilor nu trebuie rasturnat prin plangeri penale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, reactioneaza dupa ce presedintele Comisiei economice din Senat, liberalul Florin Citu, a anuntat luni ca va depune plangere penala in cazul in care vor fi nationalizati.

ştiri din Politica

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )