Libnet.ro
UNICEF

11:45

Eugen Tomac: Ministrul Culturii sa-si dea DEMISIA. George Ivascu ii UMILESTE pe romani!

B1 B1,
Eugen Tomac: Ministrul Culturii sa-si dea DEMISIA. George Ivascu ii UMILESTE pe romani!

Se cere demisia ministrului Culturii, George Ivascu. Liderul PMP, deputatul Eugen Tomac, spune ca Ivascu trebuie sa plece pentru ca ii umileste pe romani si pentru ca majoritatea PSD-ALDE a ingropat Centenar. continuă pe B1

Presedintele PMP: Ministrul Culturii trebuie sa-si dea demisia; majoritatea PSD-ALDE a ngropat Centenarul

Ministrul Culturii trebuie sa-si dea demisia, pentru ca ii umileste pe romani iar majoritatea PSD-ALDE a ingropat Centenarul, scrie presedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, peFacebook.

Eugen Tomac (PMP) cere demisia ministrului Culturii

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, solicita demisia ministrului Culturii, George Ivascu, pe motiv ca majoritatea toxica PSD-ALDE a ingropat definitiv si irevocabil Centenarul. Acesta se arata deranjat de faptul ca evenimentele legate de Centenar sunt lipsite de transparenta, iar criteriile de selectia a acestora nu au fost niciodata facute publice, relateaza News. ro.

Presedintele PMP, Eugen Tomac: Pozitia Comisiei de la Venetia este una corecta. Mecanismul de numire a sefilor de Parchete trebuie regandit

Presedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, saluta opinia preliminara emisa de Comisia de la Venetia privind modificarile efectuate la legile justitiei. Tomac arata ca pozitia comisiei este una corecta, bazata.

SCANDAL SEXUAL in Guvern! Ministrul si-a dat DEMISIA: INCREDIBIL ce a putut sa-i ceara unei BARMANITE (FOTO)

Un scandal sexual zguduie guvernul Marii Britanii. Andrew Griffiths, ministrul delegat pentru IMM-uri si Turism, a demisionat, dupa au fost scoase la iveala mai multe mesaje socante, cu tenta sexuala, pe care i.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )