Libnet.ro
UNICEF

21:00

Gabriel Mutu, noul presedinte PSD Bucuresti. Primarul Sectorului 6, un apropiat al lui Liviu Dragnea (VIDEO)

B1 B1,
Gabriel Mutu, noul presedinte PSD Bucuresti. Primarul Sectorului 6, un apropiat al lui Liviu Dragnea (VIDEO)

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, a fost numit presedinte interimar al PSD Bucuresti, dupa demisia Gabrielei Firea. Acesta este un apropiat al sefului PSD, Liviu Dragnea. De asemenea, el considera. continuă pe B1

Schimbare majora la varful PSD. Gabriel Mutu, interimar la organizatia Bucuresti dupa demisia Gabrielei Firea

Primarul Sectorului 6 din Bucuresti, Gabriel Mutu, a fost propus, in sedinta CExN al PSD care se desfasoara la aceasta ora in Parlament, sa preia interimatul organizatiei social-democrate din.

Surse: Dragnea o mazileste azi pe Firea. Cine va fi noul sef al PSD Bucuresti si ce alte schimbari urmeaza

Liderul PSD Liviu Dragnea o va schimba pe Gabriela Firea de la sefia organizatiei Bucuresti, una dintre cele mai puternice din tara, sustin surse din PSD pentru Adevarul. Decizia a fost luata duminica, intr-o intalnire restransa la care au participat liderul PSD si apropiatii sai. Sedinta CEx va consfinti azi mazilirea Gabrielei Firea.

Firea si-a dat demisia de la sefia PSD Bucuresti: Dragnea si-a lichidat adversarii din partid

Gabriela Firea a anuntat, luni, ca si-a dat demisia de la sefia PSD Bucuresti, unde era presedinte interimar. Primarul general era aproape de a-si pierde aceasta functie in sedinta conducerii PSD, aceasta urmand sa fie inlocuita cu primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Gabriela Firea: Mi-am depus demisia din calitatea de presedinte interimar la PSD Bucuresti

Gabriela Firea a anuntat luni ca a demisionat din functia de presedinte interimar la PSD Bucuresti, ca o forma de protest pentru faptul ca Liviu Dragnea a blocat alegerile la acesta organizatie timp de doi ani.

DOCUMENT Gabriela Firea a demisionat din functia de presedinte interimar PSD Bucuresti

Gabriela Firea a anuntat luni ca a demisionat din functia de presedinte interimar la PSD Bucuresti, ca o forma de protest pentru faptul ca Liviu Dragnea a blocat alegerile la acesta organizatie timp de doi ani. Vezi in articol demisia depusa de Gabriela Firea.

Gabriela Firea a demisionat din fruntea PSD Bucuresti: Daca Dragnea ar fi depus atata energie, cum a depus pentru a ma lichida pe mine din punct de vedere politic, probabil erau finalizate autostazile (VIDEO)

Gabriela Firea a anuntat luni, inainte de sedinta de Comitet Executiv al PSD, ca si-a inaintat de demisia din functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti in semn de protest ca Liviu Dragnea blocheaza de.

Andrei Hrebenciuc - noul presedinte Biofarm

Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, este noul presedinte al Biofarm, incepand cu data de 16 noiembrie, dupa ce Daniela Traiana Comsa a renuntat, din motive personale, la functia de presedinte al Consiliului de Administratie, ramanand sa aiba calitatea de membru CA.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )