Libnet.ro
UNICEF

16:15

GORGHIU, PNL: PNL cere demisia ministrului Justitiei si abrogarea OUG 7/2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GORGHIU, PNL: PNL cere demisia ministrului Justitiei si abrogarea OUG 7/2019

Partidul National Liberal cere demisia neintarziata a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, si abrogarea OUG 7/2019. continuă pe Ziarul Bursa

Criza in Justitie. DNA cere premierului Dancila si ministrului Justitiei abrogarea OUG 7: Interzicerea delegarilor va bloca activitatea Directiei

Seful DNA, Calin Nistor, anunta joi ca a informat-o pe Viorica Dancila si pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre faptul ca Directia ramane fara doi sefi de sectie incepand cu 20 martie in contextul OUG 7 si le-a abrogarea actului normativ.

PNL cere demisia lui Toader si abrogarea OUG 7

Partidul National Liberal cere demisia neintarziata a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, si abrogarea OUG 7/2019, a anuntat astazi senatorul PNL, Alina Gorghiu.

PNL cere `demisia neintarziata` a lui Tudorel Toader: `A aruncat in criza tot ce inseamna justitie in Romania` (VIDEO)

PNL a cerut, vineri, prin vocea senatorului Alina Gorghiu, demisia ministrului Justitiei Tudorel Toader pe care il acuza ca a aruncat in criza justitia din Romania. De asemenea, Gorghiu a sustinut ca.

DNA ramne fara sefi n doua sectii importante din cauza Ordonantei care modifica legile justitiei. Conducerea Directiei avertizeaza Guvernul ca activitatea DNA va fi blocata si cere abrogarea OUG 7

Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) au respins joi, plangerile DNA fata de hotararile de incetare a delegarii pentru sefii a doua sectii importante din cadrul Directiei, ca efect al Ordonantei de modificare a legilor justitiei, care interzice delegarile in functie. Conducerea DNA anunta ca a avertizat Guvernul ca se va ajunge la blocarea activitatii DNA si ca i-a cerut premierului si ministrului Justitiei abrogarea Ordonantei de Urgenta 7.

Critici dure la adresa ministrului Justitiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, ieri, ca abrogarea OUG 7/2019 ar fi solutia ideala, el afirmand ca aceasta ordonanta care modifica legile Justitiei nu are nicio utilitate si nu este rationala, transmite Agerpres.

Protest al judecatorilor de la Tribunalul Braila. Magistratii cer Guvernului abrogarea OUG nr. 7/2019

Judecatorii de la Tribunalul Braila au purtat astazi, 1 martie, banderole albe pe brat in timpul sedintelor de judecata in semn de protest fata de modificarile aduse legilor justitiei prin OUG nr.

Presedintele iranian Hassan Rouhani a respins demisia ministrului de Externe

Presedintele iranian Hassan Rouhani a respins astazi demisia ministrului de Externe Mohammad Javad Zarif, scrie Reuters.

Presedintia iraniana nu accepta demisia Ministrului de Externe

Presedintia iraniana a confirmat astazi ca a primit demisia ministrului de Externe Mohammad, Javad Zarif, si a anuntat ca seful statului Hassan Rohani nu o accepta, relateaza DPA.

Seful DIICOT: Continuam protestele. Asteptam ca declaratiile ministrului Justitiei la nivel de intentie sa se si materializeze

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism si-a suspendat activitatea, marti, intr-un protest fara precedent fata de ordonanta care modifica legile justitiei. Seful DIICOT, Felix Banila, spune ca protestele anuntate cu o zi in urma de catre procurorii directiei continua. Asteptam ca declaratiile ministrului Justitiei la nivel de intentie sa se si materializeze, a declarat, marti, pentru HotNews. ro, seful DIICOT.

Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti cere ABROGAREA OUG prin care au fost modificate legile justitiei

Profesorii de la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, in frunte cu decanul Flavius Baias, se solidarizeaza cu judecatorii si procurorii care contesta OUG 7, prin care au fost modificate.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )