Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul a publicat proiectele de acte normative care vor fi incluse pe agenda primei sedinte dupa demisia ministrilor ALDE

B1 B1,
Guvernul a publicat proiectele de acte normative care vor fi incluse pe agenda primei sedinte dupa demisia ministrilor ALDE

Guvernul Romaniei a proiectele de acte normative care vor fi incluse pe agenda primei sedinte dupa demisia ministrilor ALDE care va avea loc luni, 9 septembrie 2019, ora. continuă pe B1

Companiile germane, mai reticente la angajari, ba chiar a crescut numarul celor care vor sa faca reduceri de personal (sondaj)

Numarul companiilor germane din Romania care vor sa faca angajari a scazut, fata de anul trecut, iar al celor care vor sa reduca personalul a crescut, reiese dintr-un sondaj realizat in randul acestora de Camera de Comert Romano-Germana AHK Romania). Asteptarile sunt negative pentru prima data din 2009 incoace.

Activitatea Guvernului este blocata Nu poate organiza sedinte pentru aprobarea unor acte normative

Presedintele Klaus Iohannis nu a semnat pana in prezent decretele de numire a trei ministri interimari, fapt care a dus la blocarea activitatii Guvernului. Practic, Executivul nu poate organiza sedinte de Guvern in absenta acestora. Vezi de ce.

Viorica Dancila anunta ca exista multi membri ALDE care vor sa stea alaturi de PSD! Lista tradatorilor lui Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la Deva, ca in teritoriu, dar si la nivel national,exista multi membriALDE care nu au vrut sa isi dea demisia dupa iesirea de la guvernare si.

Toate serialele Marvel care vor ajunge pe Disney+. Cand au premiera

Disney+ se va lansa in curand, iar o mare parte din continutul original de pe platforma va gravita in jurul proprietatilor intelectuale Marvel. Mai jos, voi detalia toate seriale care s-ar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )