Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lider PSD, despre cei care i-au cerut demisia lui Dragnea: Nu ma astept sa stea linistiti

Antena3 Antena3,
Lider PSD, despre cei care i-au cerut demisia lui Dragnea: Nu ma astept sa stea linistiti

Presedintele executiv al PSD Salaj, Iuliu Nosa, a declarat, vineri seara, ca nu crede sa se linisteasca cei care i-au cerut demisia presedintelui Liviu Dragnea, dar ca e treaba lor. Presedintele PSD. continuă pe Antena3

Razboi in PSD: Liviu Dragnea, fata in fata cu cei care ii cer demisia. Cum se impart taberele inainte de confruntarea din CEx

Viitorul principalului partid de guvernare si al conducerii sale se decide vineri cu incepere de la ora 12:30 cand se reuneste Comitetul Executiv al PSD. Aceasta sedinta are loc in contextul in care mai multi.

Cutremur in PSD. Motivele pentru care se cere demisia lui Liviu Dragnea

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediataa lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea.

Dumitru Buzatu, lider PSD Vaslui: Scrisoarea este foarte moderata. Nu cere dect demisia lui Dragnea. Trebuie sa dezbatem n CEx

Liderul organizatiei PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat ca scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului si din functia de presedinte al Camerei Deputatilor este foarte moderata si trebuie dezbatuta in Comitetul Executiv pentru ca actuala criza din interiorul formatiunii are nevoie de o rezolvare.

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, il tradeaza pe Dragnea: A cerut ca documentul in care se cere demisia liderul PSD sa fie analizat si dezbatut in CEx

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a reactionat dupa ce a aparut public scrisoarea deschisa in care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor si se propun 18 masuri.

Fostul vicepremier Ciolacu, solidar cu rebelii din PSD care-i cer demisia lui Dragnea

Un alt nume important din PSD se alatura scriisorii celor trei lideri ai partidului care ii cer demisia lui Liviu Dragnea. Dintotdeauna, PSD a fost partidul apropiat de oameni, un partid care a ascultat.

VIDEO Liviu Dragnea i acuza pe cei care i cer demisia ca fac jocullui Iohannis si al serviciilor: Eu nu pot duce acest partid sa devina o unealta a acestor institutii

Cu scrisoarea in care i se cere demisia asumata public, Liviu Dragnea ii acuza pe semnatarii acestora ca fac jocul presedintelui Iohannis, al serviciilor si DNA. Nu am citit epistola, dar am inteles care este cea mai importanta suparare: sa nu ne mai certam cu Iohannis, sa ne aliniem cu Iohannis cu SPP, SRI, DNA. Eu ca presedinte nu pot duce acest partid sa devina o unealta a acestor institutii, a spus el.

Papa Francisc ii critica la Vilnius pe cei care ii expulzeaza pe altii si da Lituania drept exemplu de toleranta

Abia ajuns la Vilnius, prima etapa a unui turneu de patru zile in tarile baltice, papa Francisc i-a criticat pe cei care ii expulzeaza pe ceilalti si a elogiat toleranta si ospitalitatea lituanienilor, relateaza AFP. El a dat.

Codrin Stefanescu, prima reactie dupa ce mai multi colegi din PSD i-au cerut demisia lui Dragnea: Avem de-a face cu un complot

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediataa lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea.

Liviu Plesoianu, mesaj despre Victor Ponta. Cum se contrazice singur fostul lider PSD

Liviu Plesoianu arata intr-o postare pe Facebook modul in care s-a schimbat discursul lui Victor Ponta din 2017 pana in 2018. Ponta 1 si Ponta 2. Victor PONTA, pe rit vechi, 2017: Singurii care.

Fostul lider PSD Iasi, Mihai Chirica, despre razvratitii din PSD: Urmeaza negocieri dure, cu promisiuni

Primarul Mihai Chirica, fost presedinte al filialei PSD Iasi, a spus, joi, la Digi24 ca nu exista certitudinea ca protestatarii sa reuseasca il faca pe Liviu Dragnea sa faca un pas in spate si ca lucrurile trebuiau sa se intample mult mai devreme. Cu toate acestea, a zis el, nu exista certitudine, pentru ca urmeaza o perioada de negocieri dure, cu promisiuni.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )