Libnet.ro
UNICEF

10:45

LOVITURA pentru KLAUS IOHANNIS! Palatul Cotroceni asaltat de protestatari! Se cere DEMISIA presedintelui (VIDEO)

B1 B1,
LOVITURA pentru KLAUS IOHANNIS! Palatul Cotroceni asaltat de protestatari! Se cere DEMISIA presedintelui (VIDEO)

Cateva zeci de persoane au protestat marti la Palatul Cotroceni impotriva presedintelui Klaus Iohannis si a sefei DNA. Protestatarii scandeaza Jos Iohannis!, Demisia si Iohannis si cucuveau. continuă pe B1

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, fata in fata cu ocazia sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (FOTO)

La Palatul Cotroceni a inceput miercuri de la ora 10:30 sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de Klaus Iohannis inainte de participarea la Bruxelles la reuniunea Consiliului.

Klaus Iohannis, MESAJ DE ULTIMA ORA pentru romani! Discutii intense cu partenerii din NATO si UE

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, unde va exprima sprijinul Romaniei pentru initiativele NATO si UE destinate imbunatatirii.

Plangere penala impotriva lui Klaus Iohannis pentru nerevocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA

Catalin Stoichita, fost candidat la Primaria Sectorului 5, a depus marti la Parchetul General o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a amanat luarea unei decizii privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Klaus Iohannis, despre amenintarile lui Dragnea: Nu sunt extrem de interesat de parerea dumnealui

Presedintele Klaus Iohannis a ras, marti, de amenintarile lui Liviu Dragnea privind suspendarea din functie pentru intarzierea de isi anunta decizia privind revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi,.

Klaus Iohannis, mesaj de unitate pentru romani: Pledam impreuna pentru tara

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj prin care a indemnat la unitate intre romani, marti, inainte de a participa la marsul pe bicicleta Pedalam pentru Romania, evenimentul fiind dedicat.

Klaus Iohannis, la marsul Pedalam pentru Romania dedicat Centenarului Marii Uniri

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti, la marsul Pedalam pentru Romania dedicat Centenarului Marii Uniri. El va insoti coloana de biciclisti din Bucuresti pe o portiune de drum. Aproximativ 250 de biciclisti pleaca din Bucuresti, Iasi, Timisoara si Drobeta Turnu Severin, pentru a se reuni la Alba Iulia, in cadrul celui mai mare mars pe bicicleta dedicat celor 100 de ani de la Marea Unire.

Radu Banciu: Presedintele este de forma, iar lui Klaus Iohannis i se potriveste manusa ca el nu poate face mai mult (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara anuntul presedintelui Klaus Iohannis privind candidatura pentru un al doilea mandat de presedinte in alegerile de la finalul lui 2019. La noi, dupa cum.

Ce face Klaus Iohannis dupa esecul motiunii

Presedintele Klaus Iohannis va participa in perioada 28-29 iunie la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Nu este de asteptat un raspuns referitor la revocarea Laurei Codruta Kovesi, nici in.

Klaus Iohannis i-a decorat pe detinutii politici si i-a apostrofat pe cei care se declara victime ale abuzurilor justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, ca nu poate fi tolerat ca vinovatii de crime impotriva umanitatii sa doarma linistiti, precizand ca institutiile abilitate au obligatia sa actioneze.

Klaus Iohannis, preocupat de situatia externa: Romania va sprijini initiativele NATO si UE

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va participa, in perioada 28-29 iunie a. c. , la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Pe agenda discutiilor se afla teme care vizeaza politica europeana de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )