Libnet.ro
UNICEF

11:31

Ludovic Orban despre situatia din Rep. Moldova: Guvernul Filip isi pierduse orice urma de legitimitate

B1 B1,
 Ludovic Orban despre situatia din Rep. Moldova: Guvernul Filip isi pierduse orice urma de legitimitate

Demisia Guvernului Filip reprezinta un gest de normalitate, iar Maia Sandu si Andrei Nastase sunt garantia respectarii drumului european al Republicii Moldova, a afirmat presedintele PNL, Ludovic Orban, vineri, in. continuă pe B1

DANCILA, DESPRE SITUATIA DIN REPUBLICA MOLDOVA: Trebuie sa venim cu o pozitie de tara

Premierul Viorica Dancila a declarat ca autoritatile de la Bucuresti trebuie sa aiba o pozitie de tara, o pozitie a Romaniei referitoare la situatia politica din Republica Moldova, si nu o pozitionare a presedintelui, a premierului sau a Ministerului Afacerilor Externe.

Adrian Nastase, despre situatia din Republica Moldova: Sa nu ne incurcam in fleacuri, cum ar fi statul de drept, Constitutia...

Adrian Nastase a comentat, vineri, intr-o postare pe blogul sau, situatia actuala din Republica Moldova. Premisele pentru analiza fara sa tinem seama daca persoanele sunt simpatice sau nu): Noul guvern al.

Klaus Iohannis, scrisoare pentru liderii europeni cu privire la situatia din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, o scrisoare presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, si presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu privire la situatia din Republica Moldova,.

Iohannis, scrisoare cu privire la situatia din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, o scrisoare presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, si presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu privire la situatia din Republica Moldova, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Ludovic Orban despre atragerea ALDE la motiune: Stiti ce poveste au bagat? Nu venim acuma cu voi, venim in toamna (VIDEO)

Au avut loc discutii cu unii parlamentari ai ALDE care sunt jenati de asocierea cu PSD, darcare au spus ca vor sustine PNL de abia in toamna, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban, in cadrul editiei.

Melescanu a discutat, la Odessa, cu omologul sau ucrainean despre situatia din Republica Moldova

Ministrul afacerilor externe, Teodor Melescanu, a avut, vineri, la Odessa, o intrevedere de lucru cu omologul din Ucraina, Pavlo Klimkin. Principala tema de discutie a vizat evolutiile recente din Republica Moldova, cu accent pe asigurarea unei tranzitii pasnice si inclusive, pentru iesirea din criza, informeaza MAE.

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, despre situatia din Republica Moldova: Moscova sustine clar coalitia. Exista o miscare de a elimina regimurile conduse de oligarhi

In cadrul unei conferinte de presa care a avut loc miercuri, ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Valeri Kuzmin, a declarat co Moscova sustine formarea coalitiei de guvernamant din Republica Moldova si ca aceasta pozitie reflecta politica generala a Rusiei.

Dancila, intrebata despre afirmatiile lui Melescanu privind situatia din Republica Moldova: Cred ca unii s-au grabit cu declaratiile / Nu mai trebuie sa avem opinii separate legate de un lucru atat de important

Premierul Viorica Dancila spune ca unii s-au cam grabit cu declaratiile privind criza politica din Republica Moldova, ea referindu-se la ministrul de Externe, Teodor Melescanu, care spunea ca singura solutie o reprezinta alegeri anticipate in 6 septembrie, aceasta fiind varianta Partidului Democrat al lui Vladimir Plahotniuc.

Democratii lui Plahotniuc, scrisoare catre toate ambasadele din Republica Moldova: Guvernul Filip este unicul legitim Dodon este vasalul Rusiei, fiind dependent financiar de Moscova

Partidul Democrat din Republica Moldova, formatiunea controlata de Vladimir Plahotniuc, le-a expediat ambasadelor acreditate la Chisinau o scrisoare, prin care le informeaza ca Guvernul Filip este unicul.

Ludovic Orban despre motiune: Am purtat negocieri si cu parlamentari individuali PSD (VIDEO)

Partidul National Liberal PNL) a purtat negocieri inclusiv cu parlamentari individuali PSD, cu puterea de a convinge alti parlamentari individuali, a declarat presedintele PNL, in cadrul editiei de joi a emisiunii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )