Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mesajul OPOZITEI catre TOADER: Sunteti o rusine pentru ROMANIA! Avocatul pedant al PENALILOR

B1 B1,
Mesajul OPOZITEI catre TOADER: Sunteti o rusine pentru ROMANIA! Avocatul pedant al PENALILOR

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, i-a cerut demisia lui Tudorel Toader, precizand ca acesta este o rusine pentru Romania, ca urmare a concluziilor prezentate de ministrul. continuă pe B1

Turcan, mesaj catre Tudorel Toader: Sunteti o rusine pentru Romania, avocatul pledant al penalilor

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan i-a cerut, pe Facebook, demisia lui Tudorel Toader, care este o rusine pentru Romania, avocatul pledant al penalilor si incalca angajamentele internationale ale Romaniei.

Raluca Turcan: Tudorel Toader, o rusine pentru Romania

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a cerut joi demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa decizia acestuia de a declansa procedura de revocare din functie a procurorului sef al Directiei.

PACT pentru Romania solicita inchiderea PNDL si trecerea bugetului acestuia in programele cu finantare europeana

PACT pentru Romania considera ca PNDL reprezinta un instrument de redirectionat fondurile publice catre firmele de casa ale puterii politice, solicitand inchiderea acestui program din 2019 si trecerea integrala a bugetului acestuia in.

CTP il numeste pe Emanoil Dascalu in functia de Director de Constructii pentru Romania

CTP, dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice il numeste pe Emanoil Dascalu in functia de Director de Constructii, pentru Romania.

CTP il numeste pe Emanoil Dascalu in functia de Director de Constructii pentru Romania

CTP, dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, il numeste pe Emanoil Dascalu in functia de Director de Constructii, pentru Romania, anunta compania intr-un comunicat remis astazi Redactiei.

CTPark il numeste pe Emanoil Dascalu in functia de Director de Constructii pentru Romania

CTPark, dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, il numeste pe Emanoil Dascalu in functia de Director de Constructii, pentru Romania, anunta compania intr-un comunicat remis astazi Redactiei.

Discurs cu aluzii sexuale in Parlamentul Romaniei. Domnule Bichinet, sunteti o rusine pentru Parlament; imi cer scuze pentru cei care au ras ca nesimtitii

Sedinta de plen de marti a fost un nou moment al discursurilor in care s-a ajuns la jigniri si la aluzii sexuale. Principalul protagonist a fost deputatul Corneliu Bichinet PMP), iar acestuia i-a fost data replica de deputatul Emanuel Ungureanu USR), care l-a numit o rusine pentru Parlament si i-a facut nesimtiti pe cei care au ras la glumele lui Bichinet.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )