Libnet.ro
UNICEF

10:01

nca un deputat si-a dat demisia din PSD si se nscrie n Pro Romnia, partidul lui Victor Ponta

Hotnews Hotnews,
 nca un deputat si-a dat demisia din PSD si se nscrie n Pro Romnia, partidul lui Victor Ponta

Deputatul PSD, Octavian Petric si-a anuntat duminica demisia din partid. Sunt mahnit ca in PSD, un partid in care vocea fiecarui social-democrat se putea face auzita, azi relatia dintre conducere si membri este inexistenta. Nu mai poate vorbi nimeni si, daca cineva indrazneste sa aiba o alta opinie, este pus la zidul infamiei, scrie deputatul pe pagina sa de Facebook. Petric a anuntat ca se inscrie in partidul lui Victor Ponta. in noiembrie si la inceputul lunii decembrie alti sapte parlamentari si-au dat demisia din PSD si s-au inscris in partidul lui Victor Ponta. continuă pe Hotnews

Liftiera de la Spitalul din Craiova care a ntrebat un barbat Mie ce mi-ati adus? Nu stiti ca prima plasa se da la liftiera? si-a dat demisia

Liftiera de la Spitalul din Craiova care a intrebat un barbat Mie ce mi-ati adus? Nu stiti ca prima plasa se da la liftiera? a demisionat, a declarat vineri pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al spitalului, medicul Cristina Geormaneanu. Purtatorul de cuvant al spitalului a precizat ca femeia si-a dat demisia de onoare si nimeni din spital nu i-a cerut demisia. in urma cu 3 zile, medicul Cristina Geormaneanu declara, pentru HotNews. ro, ca liftiera a glumit, aceasta fiind concluzia anchetei interne realizata de spital.

Veste bomba in timpul Consiliului National. Un deputat PSD isi anunta demisia din partid

Deputatul PSD Octavian Petric, aflat la al doilea mandat de parlamentar, a anuntat ca demisioneaza din partid pentru ca nu se mai regaseste in PSD. Dragi satmareni si prieteni, S-au implinit 23 de.

Prima reactie din PSD dupa ce opozitia a depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila: E o bataie de joc

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache PSD) a vorbit, vineri,despre motiunea de cenzura depusa impotriva Guvernului Dancila. Motiunea va fi citita luni dupa-amiaza, incepand cu.

AMNISTIA si GRATIEREA intra in CExN! Anunt de ULTIMA ORA din PSD!

Aministia si gratierea se vor discuta in sedinta CExN PSD de duminica, a anuntat primarul Sectorului 1, Dan Tudorache. Edilul este de parere ca discutiile trebuie sa fie pe OUG, nu lege. Se va.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )