Libnet.ro
UNICEF

17:15

Nicusor Dan, dupa respingerea aliantei USR-PLUS: Eu mi-am dat demisia din functia de presedinte. Nu stiu de ce nu au operat modificarea in registrul partidului (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan, dupa respingerea aliantei USR-PLUS: Eu mi-am dat demisia din functia de presedinte. Nu stiu de ce nu au operat modificarea in registrul partidului (VIDEO)

Biroul Electoral Central a dat o lovitura teribila joi dupa ce a respins alianta dintre USR si PLUS pentru alegerile europarlamentare. Motivarea BEC a fost aceea ca Dan Barna si Dacian Ciolos nu ar figura ca. continuă pe B1

Nicusor Dan, explicatii dupa respingerea aliantei USR-PLUS

Nicusor Dan a explicat joi seara pe Facebook ca nu este responsabil de modificarile in Registrul partidelor politice in cazul USR si ca cei care au contestat congresul in urma caruia Dan Barna a ajuns presedinte sunt oameni maturi care si-au exercitat un drept constitutional.

Document oficial Motivarea BEC pentru respingerea Aliantei USR-PLUS: Nicusor Dan este in drept sa reprezinte USR, iar Raluca Danes-PLUS / Cererile de ultim moment depuse la BEC de cele doua partide

Biroul Electoral Central a publicat decizia de respingere a inregistrarii aliantei electorale USR-PLUS, in care arata ca, potrivit mentiunilor din Registrul partidelor politice, Nicusor Dan este cel in drept sa reprezinte USR, iar Dan Barna nu are calitatea de reprezentant al partidului. in cazul PLUS, BEC sustine ca Raluca Danes este reprezentantul partidului, nu Dacian Ciolos. Potrivit deciziei, la BEC au fost depuse pe 6 martie, respectiv 7 martie, cereri din partea Ralucai Danes si a lui Elek Levente, aceasta din urma dupa expirarea termenului.

Nicusor Dan anunta ca va contrasemna legal protocolul Aliantei USR-PLUS

Nicusor Dan a anuntat ca va contrasemna in mod legal protocolul Aliantei USR-PLUS, precizand ca, desi nu garanteaza ca acest lucru va insemna ca va fi admisa contestatia Aliantei, va face tot ce tine de el pentru ca Alianta sa se regaseasca pe buletinele de vot la europarlamentare, potrivit Mediafax.

Nicusor Dan: Am gasit solutia care sa imi permita sa contrasemnez legal protocolul Aliantei USR-PLUS

Deputatul Nicusor Dan, fost presedinte al USR, sustine ca a gasit o solutie care i-ar permite sa contrasemneze in mod legal protocolul Aliantei USR-PLUS, astfel incat sa fie admisa contestatia la decizia Bi.

Nicusor Dan: Am gasit solutia care sa imi permita sa contrasemnez in mod legal protocolul Aliantei USR PLUS

Nicusor Dan anunta ca a gasit solutia care sa ii permita sa contrasemneze in mod legal protocolul Aliantei USR PLUS,.

Nicusor Dan: Am gasit solutia care sa imi permita sa contrasemnez in mod legal protocolul Aliantei USR - PLUS

Nicusor Dan a anuntat ca a gasit, impreuna cu echipa juridica, o solutie prin care sa contrasemneze legal protocolul aliantei USR - PLUS. Nu garanteaza, insa, ca acest demers va duce la admiterea.

Nicusor Dan, reactie la scandalul candidaturii USR-PLUS la europarlamentare

Nicusor Dan, fondator si fost presedinte al USR, a reactionat dupa ce Biroul Electoral Central a respins candidatura aliantei USR - PLUS pentru alegerile parlamentare. Comentariile mele privind ceea ce s-a i.

Nicusor Dan intervine in scandalul momentului: Congresul USR a fost viciat, iar cei care l-au contestat si-au exercitat un drept constitutional

Biroul Electoral Central a respins formarea aliantei USR - PLUS, pe motiv ca Dan Barna si Dacian Ciolos nu ar figura in Registrul partidelor ca fiind presedinti ai celor doua formatiuni, ci Nicusor Dan,.

Nicusor Dan: Cei care au contestat congresul USR nu isi inchipuiau ca cererea va avea impact acum

Nicusor Dan sustine ca responsabilitatea modificarilor in Registrul partidelor politice in cazul USR nu-i apartine lui, ci acelora care au preluat conducerea partidului dupa demisia sa. De asemenea, precizeaza, Dan, intr-o postare pe Facebook, membrii USR care au contestat congresul in Care a fost ales Dan Barna presedinte sunt oameni maturi care si-au exercitat un drept constitutional in urma cu un an si jumatate, si nu isi inchipuiau ca cererea va avea impact acum.

Nicusor Dan: Cei care au contestat alegerea lui Dan Barna au cerut o mediere juridica pentru a evita litigiul in instanta, dar au fost refuzati

Nicusor Dan a explicat joi seara pe Facebook ca ca nu este responsabil de modificarile in Registrul partidelor politice in cazul USR si ca cei care au contestat congreul in urma caruia Dan Barna a ajuns presedinte, sunt oameni maturi care si-au exercitat un drept constitutional.

ştiri din Politica

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )