Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raetchi, dupa esecul Romaniei la ONU:E absolut firesc ca Melescanu sa demisioneze, e direct vinovat

Adevărul Adevărul,
Raetchi, dupa esecul Romaniei la ONU:E absolut firesc ca Melescanu sa demisioneze, e direct vinovat

Dupa ce Romania a pierdut alegerile pentru un loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU, deputatul liberal Ovidiu Raetchi, vicepresedinte al Comisiei de aparare, ii cere demisia ministrului de externe Teodor Melescanu, acuzandu-l ca a ales sa-si apere postul si le-a fost complice lui Liviu Dragnea si Vioricai Dancila, desi intelegea foarte bine unde duc actiunile acestora, sabotand munca diplomatilor romani. continuă pe Adevărul

Ponta, reactie dura dupa esecul Romanei la ONU: Faliment istoric

Victor Ponta a reactionat dur dupa ce Romania nu a fost aleasa membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU. FALIMENT ISTORIC pentru politica externa si pentru prestigiul Romaniei in lume!, a transmis liderul politic pe Facebook.

Tomac (PMP), dupa esecul Romaniei la ONU: Ne va costa multi ani de munca in plan diplomatic pentru a depasi acest moment jenant. Dancila si Melescanu trebuie sa plece (VIDEO)

Eugen Tomac, presedintele PMP, a declarat ca Viorica Dancila si Teodor Melescanu ar trebui sa plece din functii pentru esecul suferit de Romania la ONU. Tara noastra a pierdut in favoarea Estoniei locul de.

Ponta, dupa esecul Romaniei la ONU: FALIMENT ISTORIC! Dragnea, Dancila si Melescanu, vinovati pentru acest dezastru

Romania a pierdut pe mana ei locul de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU, sustine Victor Ponta. El aminteste ca, in momentul in care Liviu Dragnea a anuntat ca Romania isi va muta Ambasada.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )