Libnet.ro
UNICEF

08:15

Raluca Turcan: Tudorel Toader, o rusine pentru Romania

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan: Tudorel Toader, o rusine pentru Romania

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a cerut joi demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa decizia acestuia de a declansa procedura de revocare din functie a procurorului sef al Directiei. continuă pe Antena3

Turcan, mesaj catre Tudorel Toader: Sunteti o rusine pentru Romania, avocatul pledant al penalilor

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan i-a cerut, pe Facebook, demisia lui Tudorel Toader, care este o rusine pentru Romania, avocatul pledant al penalilor si incalca angajamentele internationale ale Romaniei.

Mesajul OPOZITEI catre TOADER: Sunteti o rusine pentru ROMANIA! Avocatul pedant al PENALILOR

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, i-a cerut demisia lui Tudorel Toader, precizand ca acesta este o rusine pentru Romania, ca urmare a concluziilor prezentate de ministrul.

Politic show:Dragnea, multumit de activitatea lui Tudorel Toader; Tariceanu: Rolul Parlamentului, ca institutie de control asupra altor institutii, a fost extrem de palid exercitat; Iohannis i-a criticat pe politicieni in fata tinerilor magistrati: Actul

Augustin Zegrean, despre scandalul din jurul DNA: Cine scoate sabia, de sabie piere. Augustin Zegrean a declarat, intr-un interviu ca scandalul din jurul DNA se poate termina daca fiecare institutie si-ar vedea de treaba. Discurs cu aluzii sexuale in Parlamentul Romaniei. Domnule Bichinet, sunteti o rusine pentru Parlament;Imi cer scuze pentru cei care au ras ca nesimtitii. Principalul protagonist a fost deputatul Corneliu Bichinet PMP), iar acestuia i-a fost data replica de deputatul Emanuel Ungureanu USR), care l-a numit o rusine pentru Parlament.

Tudorel Toader: Romania nu are nicio legatura cu situatia juridica in care se afla Polonia. In Romania nimeni nu a pus problema nerespectarii deciziilor CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus, in cadrul prezentarii raportului managerial al DNA, ca Romania nu are nicio legatura cu situatia juridica in care se afla Polonia, pentru ca in Romania nimeni nu a pus problema nerespectarii deciziilor CCR, nimeni nu a schimbat procurorii-sefi sau presedintii de instante, ministrul Justitiei nu are astfel de competente.

E OFICIAL! LAURA CODRUTA KOVESI, REVOCATA DIN FUNCTIA DE PROCUROR SEF AL DNA! Tudorel Toader, tocmai a facut ANUNTUL. Romania, DIVIZATA! (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Anuntul a fost facut in cadrul prezentarii unui Raport privind activitatea manageriala a sefului DNA pentru.

USR cere demisia lui Tudorel Toader, dupa ce acesta a anuntat ca propune revocarea lui Kovesi: Actiunile ministrului Justitiei sunt o dovada de atentat la independenta sistemului judiciar

Uniunea Salvati Romania a reactionat dupa Tudorel Toader a anuntat ca propune revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, acuzand ca actiunile ministrului sunt o dovada de atentat la independenta sistemului judiciar din Romania. USR condamna decizia politica luata de Toader si cere demisia imediata a ministrului Justitiei.

Raluca Turcan: Guvernele PSD-ALDE, incapabile sa atraga banii europeni pentru spitalele regionale

Guvernele PSD-ALDE sunt incapabile sa atraga bani europeni pentru spitalele regionale, situatie confirmata si de pozitia exprimata miercuri de comisarul european Corina Cretu, afirma prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan. Din cele 9 spitale promise de PSD-ALDE, dintre care 8 regionale si 1 republican, anul acesta, in aprilie, ar fi trebuit sa inceapa constructia la primele 3 - Craiova, Cluj si Iasi. Corina Cretu ne-a anuntat ieri ca din cele 3 spitale nu se va face, mai mult ca sigur, niciunul din bani europeni, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

USR cere demisia imediata a ministrului Justitiei, Tudorel Toader. S-a compromis definitiv in fata societatii

Uniunea Salvati Romania condamna ferm decizia politica de a propune revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si cere demisia imediata a ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

Raluca Turcan, atac DEVASTATOR: Guvernele PSD-ALDE sunt INCAPABILE sa atraga bani europeni pentru SPITALE

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a lansat un atac extrem de dur la adresa actualei guvernari. Potrivit acesteia, guvernele PSD-ALDE sunt incapabile sa atraga bani europeni pentru spitalele.

Nicusor Dan critica argumentele lui Tudorel Toader: O acuza pe Kovesi de un conflict constitutional pe care Tariceanu si Tudorel Toader l-au generat

Nicusor Dan a publicat pe pagina personala de Facebook o scurta analiza pe marginea discursului lui Tudorel Toader, prin care a propus demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi: O acuza pe Laura Codruta Kovesi ca a avut o pozitie publica fata de legile justitiei. Conducerea unui parchet trebuie sa aiba o pozitie publica pe o lege care ii reglementeaza activitatea, scrie fostul lider al USR.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )