Libnet.ro
UNICEF

14:15

Veste bomba in timpul Consiliului National. Un deputat PSD isi anunta demisia din partid

Antena3 Antena3,
Veste bomba in timpul Consiliului National. Un deputat PSD isi anunta demisia din partid

Deputatul PSD Octavian Petric, aflat la al doilea mandat de parlamentar, a anuntat ca demisioneaza din partid pentru ca nu se mai regaseste in PSD. Dragi satmareni si prieteni, S-au implinit 23 de. continuă pe Antena3

Mihai Fifor a fost ales in functia de presedinte al Consiliului National al PSD

Senatorul Mihai Fifor a fost ales, duminica, presedinte al Consiliului National al PSD, cu unanimitate de voturi. Consiliul National al PSD s-a reunit la Palatul Parlamentului. La sedinta participa peste.

Tariceanu, la Consiiul National al PSD: Am ajuns in ultimul ceas pentru a hotari masurile care trebuie luate pentru ca abuzurile sa nu mai fie posibile

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, prezent duminica la sedinta Consiliului National al PSD, si-a exprimat convingerea ca a sosit ultimul ceas in care Puterea si Opozitia se mai pot aseza la.

Marian Oprisan, la Consiliul National al PSD: Va rog sa dati amnistia si gratierea

Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, a solicitat duminica, la reuniunea Consiliului National al PSD, folosirea prevederilor constitutionale pentru a se da amnistia si gratierea. Eu, ca cetatean al.

O firma controlata de un fost deputat PSD obtine un contract de peste 6,4 milioane de lei pentru curatenia pe strazi la Alba Iulia

Primaria Alba Iulia a finalizat procedura de delegare prin concesiune a serviciului public de salubrizare stradala si deszapezire a municipiului. Administratia locala a atribuit un contract in valoare de 6,42 milioane de lei cu societatea Polaris M Holding SRL Constanta, o firma controlata de un fost deputat PSD.

Mihai Fifor a fost ales presedinte al Consiliului National al PSD: Ce atributiunii va avea acesta

Consiliul National al PSD l-a ales duminica, in sedinta de la Parlament, pe Mihai Fifor in fruntea acestui organism intern al formatiniii. Fifor a anuntat, de altfel, dupa demisia din fruntea Ministerul.

Mihai Fifor a fost ales presedinte al Consiliului National al PSD: Ce atributiuni va avea acesta

Consiliul National al PSD l-a ales duminica, in sedinta de la Parlament, pe Mihai Fifor in fruntea acestui organism intern al formatiniii. Fifor a anuntat, de altfel, dupa demisia din fruntea Ministerul.

Zi importanta pentru PSD. intalnire de taina in biroul lui Liviu Dragnea, inaintea sedintei Consiliului National

Update:Liderii social-democrati s-au reunit, duminica, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor,Liviu Dragnea, inainte de sedinta Consiliului National al PSD. PremierulViorica.

Adrian Ursu, despre reuniunea Consiliul National al PSD: Partidul avea nevoie de aceasta terapie in grup

Declaratiile lui Liviu Dragnea date, duminica, la Consiliul National al PSD ar putea fi etichetate ca fiind un discurs prezidential, a opinat jurnalistul Adrian Ursu, duminica seara, la Antena 3. A fost.

Un lider PSD isi anunta retragerea din functia de conducere

Presedintele filialei PSD Gorj, senatorul Florin Carciumaru, a anuntat joi, pe Facebook, ca in 2019 va fi aleasa o noua conducere judeteana la care el nu va mai candida pentru functia de presedinte. El a .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )