Libnet.ro
UNICEF

18:45

Viorica Dancila anunta ca exista multi membri ALDE care vor sa stea alaturi de PSD! Lista tradatorilor lui Tariceanu

B1 B1,
Viorica Dancila anunta ca exista multi membri ALDE care vor sa stea alaturi de PSD! Lista tradatorilor lui Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la Deva, ca in teritoriu, dar si la nivel national,exista multi membriALDE care nu au vrut sa isi dea demisia dupa iesirea de la guvernare si. continuă pe B1

Viorica Dancila anunta ca nu vrea sa plece de la guvernare: Ramanem aici sa ne implinim promisiunile fata de toti cei care si-au pus increderea in noi

Viorica Dancila a participat sambata la Conferinta de alegeri a PSD Hunedoara, context in care a anuntat ca nu renunta la guvernare, in ciuda tuturor piedicilor si blocajelor. Am participat astazi la.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul sesizeaza CCR pentru un un conflict juridic cu Klaus Iohannis: Presedintele nu a fost ales sa blocheze Guvernul fara niciun argument (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri seara ca Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala CCR) pentru a reclama un conflict juridic cu seful statului, in contextul in care presedintele nu a dat inca.

Dancila: Avem multi colegi de la ALDE care nu au vrut sa isi dea demisia si care vor sa stea alaturi de PSD

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, la Hunedoara, ca mai multi secretari de stat si membri ai ALDE din teritoriu nu au vrut sa isi dea demisia si au ramas alaturi de PSD, dupa ce partidul lui Calin Popescu Tariceanu a iesit de la guvernare, transmite Mediafax.

Dancila: in teritoriu avem multi colegi de la ALDE care nu au vrut sa isi dea demisia

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat sambata, la Deva, ca in teritoriu exista multi colegi de la ALDE care nu au vrut sa isi dea demisia, dupa plecarea de la guvernare a Aliantei.

Calin Popescu Tariceanu, atac la adresa premierului: Viorica Dancila vrea sa preia ostil ALDE

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, sustine ca premierul Dancila a incercat sa preia ostil ALDE pentru a nu mai fi nevoita sa vina cu un guvern nou in Parlament. De altfel, ALDE este acum intr-o.

Viorica Dancila: Avem multi colegi de la ALDE care se vor alatura PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, sambata, la Deva, ca sunt multi colegi de la ALDE c.

Viorica Dancila: Avem multi colegi de la ALDE care nu au vrut sa isi dea demisia si care vor sa stea alaturi de PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, sambata, la Deva, ca sunt multi colegi de la ALDE care au ales sa ramana alaturi de PSD, dupa ce liderul partidului lor, Calin Popescu Tariceanu, a decis sa rupa alianta cu social-democratii. Dancila a precizat ca acestora nu le va cere demisia si nici sa se inscrie in PSD.

Codrin Stefanescu anunta ca s-a impacat cu Viorica Dancila: PSD e inconjurat de dusmani fara mila si lipsiti de scrupule

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, declara ca a avut, vineri, o intalnire cu presedintele partidului, premierul Viorica Dancila, cazand de acord ca formatiunea este inconjurata de.

VIORICA DANCILA: Iohannis uita ca a girat absolut toate guvernele si toti ministrii din ultimii 5 ani

Premierul Viorica Dancila afirma ca presedintele Klaus Iohannis face un abuz de putere si continua sa blocheze activitatea Guvernului. Iohannis uita ca a girat absolut toate guvernele si toti ministrii din ultimii 5 ani, insa in momentul cand nu i-a mai convenit politic, s-a intors de fiecare data impotriva lor si a incercat sa manipuleze o tara intreaga, spune Dancila. Premierul da asigurari ca Guvernul plateste salariile si pensiile. Ce a facut presedintele Romaniei astazi este un act grav de iresponsabilitate si un atentat la linistea si siguranta oamenilor pentru ziua de maine. Sa ii fie clar si domnului Klaus Iohannis: Guvernul pe care il conduc plateste astazi pensiile si salariile si le va plati si de acum inainte, sustine Dancila.

VIORICA DANCILA: Plangerea penala impotriva presedintelui este in lucru

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca plangerea penala pe care vrea sa o depuna impotriva presedintelui Klaus Iohannis este in lucru, informeaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2666 seconds )