Libnet.ro
UNICEF

17:15

Demisie furtunoasa in ALDE! Un fost ministru a facut anuntul: Nu mai vreau aceasta functie

Antena3 Antena3,
Demisie furtunoasa in ALDE! Un fost ministru a facut anuntul: Nu mai vreau aceasta functie

Fostul ministru al Economiei Ion Ariton a demisionat din functia de presedinte al filialei judetene a ALDE Sibiu, motivand ca nu mai vrea sa ocupe aceasta functie. Am demisionat din toate. continuă pe Antena3

Un fost ministru demisioneaza din functia de presedinte al ALDE Sibiu

Fostul ministru Ion Ariton a demisionat din functia de presedinte al filialei judetene a ALDE Sibiu, motivand ca nu mai vrea sa ocupe aceasta functie, potrivit Agerpres.

Un fost ministru al EDUCATIEI ataca FURIBUND sindicatele: Sa TACA! De 6 ani conduc MINISTERUL prin LIVIUPOPI si PSD

Un fost ministru al Educatiei a lansat un atac fara precedent la adresa sindicatelor, dupa protestul organizat de acestea in invatamant. Daniel Funeriu sustine ca reprezentantii sindicatelor ar trebui sa ta.

Victor Slav a suferit un GRAV ACCIDENT! Bianca Dragusanu a facut anuntul trist

Victor Slav a suferit un accident pe partie si s-a ranit grav la un picior, motiv pentru care acum are nevoie de carje pentru a se deplasa. Pentru a-si ajuta iubitul, Bianca Dragusanu a mers la mai multe.

ITF: Simona Halep a fost testata anti-doping mai mult decat Maria Sharapova in 2017; Federer si Nadal, de cel putin 14 ori

Federatia Internationala de Tenis a publicat, pe site-ul oficial, lista tuturor jucatorilor care au fost nevoiti sa treaca peste testele anti-doping in 2017. Aflam ca Simona Halep a fost testata de mai multe ori decat Maria Sharapova, in timp ce egalitatea a persistat in ceea ce-i priveste pe Roger Federer si Rafael Nadal ambii cel putin de 14 ori). Se actualizeaza.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )