Libnet.ro
UNICEF

17:00

Deputatul PSD Ion Mocioalca a demisionat din partid

Antena3 Antena3,
Deputatul PSD Ion Mocioalca a demisionat din partid

Ion Mocioalca, deputat PSD, a transmis o scrisoare la ceas aniversar: cand a implinit24 de ani de cand a intrat in Partidul Social Democrat. Prin aceste randuri, Ion Mocialca si-a anuntat demisia din. continuă pe Antena3

Deputatul PSD Ion Mocioalca a trecut la Pro Romania

Deputatul Ion Mocioalca, presedinte al PSD Caras-Severin, a anuntat, astazi, pe pagina sa de Facebook ca dupa 24 de ani a ales sa demisioneze din partid si sa se alature Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta.

DEZASTRU pentru PSD: Un important baron local pleaca din partid si se inscrie in formatiunea lui Ponta(FOTO)

Social-democratul Ion Mocioalca a anuntat luni ca a demisionat din PSD si se va alatura partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania. Deputatul Mocioalca face parte din galeria baronilor social-democrati,.

UPDATE PSD pierde un lider important: Ion Mocioalca a trecut la partidul lui Ponta

Deputatul Ion Mocioalca anunta ca a demisionat din PSD si trece la partidul lui Victor Ponta, Pro Romania. Mocioalca, lider al PSD Caras-Severin, se numara printre cei care au semnat scrisoarea anti-Dragnea.

Deputatul PSD care a spus ca natiunea romna este singura care a facut din Ferdinand ntregitorul acestei tari si explica declaratiile: Asa vreau eu! E interzis n tara asta sa declari ceva?

Deputatul PSD Adrian Solomon isi mentine afirmatiile potrivit carora isi doreste ca peste 100 de ani Romania sa nu mai fie condusa de un etnic german, ca acum o suta de ani si ca acum, si ca natiunea romana este singura care a facut din Ferdinand intregitorul acestei tari. El spune ca a facut acele declaratii pentru ca asa a vrut si ca a fost un noroc ca Regele Ferdinand s-a aflat de partea castigatoare in Primul Razboi Mondial.

Deputatul PSD huiduit de 1 Decembrie revine: Nu-l comparati pe Ferdinand cu neamtul de azi. Eu sunt fan Cuza

Deputatul PSD Adrian Solomon, care a fost huiduit la Barlad de cetatenii adunati la festivitatile de Centenar, a revenit, luni, asupra declaratiilor jignitoare la adresa Regelui Ferdinand si a presedintelui Klaus Iohannis.

VIDEO Deputatul PSD Solomon, huiduit la Brlad, cnd a spus ca vrea ca peste 100 de ani sa fim condusi de un etnic romn, si nu german, ca acum

Deputatul PSD, Adrian Solomon, a fost huiduit sambata la Barlad, unde a sustinut un discurs de Centenar, cand a spus ca imi doresc un singur lucru: ca peste inca o suta de ani sa dea Domnul ca poporul roman sa fie condus de un etnic roman, si nu german, ca acum, scrie G4Media. ro.

Emotii pentru Dragnea inainte de motiunea de cenzura: patru parlamentari PSD au trecut in partidul lui Ponta

Fostul premier si fondatorul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat luni, pe pagina sa de Facebook, ca alti patru deputati PSD au demisionat din partid si s-au alaturat formatiunii pe care acesta o conduce. Noii parlamentari Pro Romania sunt fostul lider PSD Caras-Severin, Ion Mocioalca, unul dintre contestatarii oficiali lui Liviu Dragnea, Ion Spanu, Mihai Popa si Mihai Mohaci.

PSD a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor: alti patru parlamentari l-au lasat pe Dragnea pentru Ponta

Fostul premier si fondatorul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat luni, pe pagina sa de Facebook, ca alti patru deputati PSD au demisionat din partid si s-au alaturat formatiunii pe care o conduce.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2501 seconds )