Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea face acuzatii incendiare: Ei conduc acum PSD

Antena3 Antena3,
Firea face acuzatii incendiare: Ei conduc acum PSD

Primarul general Gabriela Firea a anuntat, luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca a demisionat si din functia de vicepresedinte al PSD, dupa ce dimineata anuntase ca a renuntat la. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, atac la Dragnea si Codrin Stefanescu: Un domn venit de la PDL si unul de la PRM conduc acum PSD. Nu e o pagina prea alba in istoria partidului... (VIDEO)

Gabriela Firea a lansat atacuri dure la adresa lui Liviu Dragnea, dupa sedinta Consiliului Executiv National al PSD de luni. Primarul General a deplans situatia in care a ajuns PSD, sub condcuerea lui.

Gabriela Firea face un nou apel catre Ministerul Transporturilor la negocieri pentru a evita greva la metrou: Daca cineva face un calcul cinic, ca va deconta doar primarul, eu cred ca se nsala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a facut luni dimineata un nou apel catre Ministerul Transporturilor sa poarte un dialog real cu liderii de sindicat de la Metrou, astfel incat greva anuntata pentru miercuri sa nu mai aiba loc.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )