Libnet.ro
UNICEF

10:30

Fostul vicepremier Gabriel Oprea revine in politica

Antena3 Antena3,
Fostul vicepremier Gabriel Oprea revine in politica

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a anuntat, sambata, ca revine in politica si relanseaza UNPR. Am demisionat din Parlament, m-am pus la dispozitia justitiei, pentru ca onoarea costa si va fi intotdea. continuă pe Antena3

Gabriel Oprea revine in politica

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a anuntat, astazi, ca revine in politica si relanseaza UNPR.

Gabriel Oprea se intoarce in politica: Romania are nevoie de UNPR. Suntem dispusi sa reparam greselile trecutului

Fostul vicepremier Gabriel Oprea, presedintele fondator al UNPR, a sustinut sambata o declaratie de presa in care si-a anuntat intoarcerea in politica.

Gabriel Oprea se intoarce in politica: Am aflat ca nu este nevoie de onoare. Suntem dispusi sa reparam greselile trecutului

Fostul vicepremier Gabriel Oprea, presedintele fondator al UNPR, a sustinut sambata o declaratie de presa in care si-a anuntat intoarcerea in politica.

Gabriel Oprea, replica ACIDA pentru Liviu Dragnea: Am inteles ca onoarea in politica este considerata naivitate

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a vorbit, sambata, in conferinta de presa in care a anuntat relansarea UNPR, despre onoare. El a facut trimitere si la liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa ce, in trecut, a.

Gabriel Oprea, din sala de judecata, din nou pe scena politica

Judecat pentru moartea politistului Bogdan Gigina, fostul vicepremier Gabriel Oprea a anuntat sambata, oficial, revenirea in viata politica si relansarea UNPR. El sustine ca vrea ca formatiunea sa sa intre in Parlamentul European la alegerile de anul viitor si sa aiba un cuvant de spus in scrutinul prezidential.

Gabriel Oprea anunta ca REVINE iN POLITICA in plin proces in care e judecat pentru ucidere din culpa: M-am confruntat cu o situatie foarte grea(FOTO)

Fostul lider al UNPR Gabriel Oprea a anuntat sambata ca revine in viata politica, dupa ce, in urma cu mai bine de doi ani s-a retras dupa scandalul mortii politistului Bogdan Gigina. Am decis sa.

Gabriel Oprea, UNPR: Suntem pregatiti sa revenim in politica de varf, acolo unde vedem ca e nevoie de noi

Presedintele fondator al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Gabriel Oprea, a anuntat sambata revenirea pe scena politica a UNPR, avand ca obiective principale, pentru perioada urmatoare, reprezentarea in Parlamentul European, alegerile.

Gabriel Oprea isi anunta revenirea in politica: Ce miscare pregateste UNPR

Judecat pentru ucidere din culpa in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina, cel care ii deschidea coloana oficiala, Gabriel Oprea isi pregateste revenirea politica alaturi de UNPR. Gabriel Oprea,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )