Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ilie Bolojan, reactie dupa ce s-a spus ca a demisionat din PNL: Aceasta stire este falsa

Antena3 Antena3,
Ilie Bolojan, reactie dupa ce s-a spus ca a demisionat din PNL: Aceasta stire este falsa

Ilie Bolojan, primarul din Oradea, a anuntat ca demisioneaza din functia de prim-vicepresedinte PNL. Surse din PNL au precizat ca demisia lui Bolojan vine ca urmare a tensiunilor dintre el si Ludovic Orban,. continuă pe Antena3

Liberalul Ilie Bolojan neaga informatia ca a demisionat

UPDATE: Ilie Bolojan a negat informatia aparuta pe stiripesurse. ro. Nu este adevarat ca mi-am depus demisia. Este o stire falsa. Daca voi avea vreodata de declarat ceva pe aceasta tema, voi face eu.

Florin Roman a demisionat din functia de vicepresedinte PNL, dupa dispute legate de votul la Codul Administrativ

Vicepresedintele PNL Florin Roman a demisionat din functie, dupa o sedinta a Biroului executiv national marcata de dispute legate de modul in care vor vota proiectul PSD privind Codul Administrativ care urmeaza sa intre luni in dezbaterea Senatului.

Tensiuni n PNL pe tema Codului Administrativ. Florin Roman a demisionat din functia de vicepresedinte PNL, dupa ce conducerea partidului a decis sa nu sustina proiectul PSD

Vicepresedintele PNL Florin Roman a demisionat din functie, dupa o sedinta a Biroului executiv national marcata de dispute legate de modul in care vor vota proiectul PSD privind Codul Administrativ. Proiectul PSD urmeaza sa intre luni in dezbaterea Senatului.

Florin Roman a demisionat din functia de vicepresedinte PNL

Deputatul PNL Florin Roman a anuntat, luni, ca a demisionat din functia de vicepresedinte al formatiunii, afirmand ca, atunci cand incepi sa constati ca, dupa multa munca si efort, parerea ta este.

Gabriela Firea, reactie dupa incidentul de pe Arena Nationala: Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o prima reactie dupa ce a fost huiduita pe Arena Nationala, la evenimentul organizat in cinstea victoriei obtinute de Simona Halep. Nicio fapta.

Gabriela Firea, reactie dupa criticile sopranei Angelei Gheorghiu. A acceptat titlul de onoare. A conditionat cu rezolvarea unor probleme

Soprana de renume international Angela Gheorghiu a criticat-o pe Facebook pe Gabriela Firea, dupa evenimentul de pe Arena Nationala de luni. Doamna Gheorghiu nu doar ca a acceptat aceasta inalta.

Gabriela Firea, reactie dupa criticile sopranei Angela Gheorghiu. A acceptat titlul de onoare. A conditionat cu rezolvarea unor probleme

Soprana de renume international Angela Gheorghiu a criticat-o pe Facebook pe Gabriela Firea, dupa evenimentul de pe Arena Nationala de luni. Doamna Gheorghiu nu doar ca a acceptat aceasta inalta.

Caru' cu vedete: Maria Butaciu a murit. Solista de muzica populara a fost in coma aproape doua luni; Teo Trandafir, prima reactie dupa ce pe internet circula o stire falsa conform careia ar fi murit; Laura Cosoi a nascut: actrita a publicat prima imagine

Ionel Danciulescu a oficializat relatia cu Andreea Bododel, fosta sotie a lui Tibi Balan Ionel Danciulescu a oficializat relatia cu Andreea Bododel, fosta sotie a lui Tibi Balan. Fata a avut o relatie si cu Liviu Varciu. Oficialul dinamovist are. Actorul Jackson Odell, din Modern Family si The Goldbergs, a murit la 20 de ani Actorul si cantaretul american Jackson Odell, cunoscut pentru rolurile din serialele The Goldbergs si Modern Family, a murit la varsta de.

Incredibil! Dupa scoaterea acestui aliment din meniul zilnic, coeficientul de inteligenta al populatiei ar fi scazut dramatic

Populatia tanara este din ce in ce mai putin inteligenta! Statisticile sunt alarmante, coeficientul de inteligenta al populatiei a scazut cu 7 puncte la fi ecare decada, iar tendinta se mentine, spun.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )