Libnet.ro
UNICEF

15:45

Lucian Sova a cedat presiunilor din PSD si a demisionat din fruntea Ministerului Transporturilor: Sunt un om de onoare

B1 B1,
Lucian Sova a cedat presiunilor din PSD si a demisionat din fruntea Ministerului Transporturilor: Sunt un om de onoare

UPDATE:Lucian Sova si-a depus oficial demisia la Palatul Victoria. Sunt un om de onoare, a afirmat Lucian Sova. inainte de a face acest gest, acesta a trimis corpul de control al Ministerului. continuă pe B1

Lucian Sova a cedat presiunilor din PSD si a demisionat din fruntea Ministerului Transporturilor

UPDATE:Lucian Sova si+a depus oficial demisia la Palatul Victoria. inainte de a face acest gest, acesta a trimis corpul de control al Ministerului Transporturilor la CFR si Metrorex sesizand mai multe.

Lucian Sova ar fi cedat presiunilor din PSD si urmeaza sa isi depuna demisia din Guvern

Lucian Sova ar fi cedat presiunilor din interiorul PSD si ar urma sa isi depuna marti demisia din fruntea Ministerului Transporturilor, anunta surse citate de Realitatea TV. Premierul Viorica Dancila.

Lucian Sova va demisiona din functia de ministru al Transporturilor

Ministrul transporturilor, Lucian Sova, isi da demisia din functie, joi, lasand astfel vacant postul pentru care deja a fost nominalizat deputatul PSD Mircea Draghici. Este o schimbare de atitudine venita peste noapte din partea ministrului, care.

Dancila confirma: Paul Stanescu si Lucian Sova NU vor sa demisioneze

Lucian Sova si Paul Stanescu nu vor sa demisioneze din functiile de ministru al Transporturilor, respectiv al Dezvoltarii. A confirmat-o chiar premierul Viorica Dancila, dupa sedinta Comitetului Executiv.

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, despre demisia sa din Guvern

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 ca deocamdata nu are de gand sa-si dea demisia. Nu am niciun gand atat timp cat sunt la nivelul deciziei presedintelui.

Lucian Sova a demisionat din functia de ministru al Transporturilor

ACTUALIZARE: Lucian Sova: Sunt un om de onoare ------ * ACTUALIZARE: Sova a demisionat de la Ministerul Transporturilor Lucian Sova si-a depus astazi demisia de la Ministerul Transporturilor. ------ Lucian Sova isi prezinta astazi demisia din functia de ministru al Transporturilor, a anuntat la RFI deputatul PSD, Valeriu Steriu. Gestul vine in contextul remanierii Guvernului, blocate partial de presedintele Klaus Iohannis.

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a demisionat: Sunt un om de onoare

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, intentioneaza sa demisioneze in minutele urmatoare, spun surse Antena 3. Comitetul Executiv al PSD a decis luni inlocuirea lui Sova de la Transporturi cu Lia Olguta.

UPDATE Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a demisionat: Sunt un om de onoare

Lucian Sova a demisonat joi din functia de ministru al Transporturilor, el facand acest anunt inainte de sedinta de Guvern comuna cu Republica Moldova. Demisia lui Sova are loc ca urmare a deciziei PSD de a-l remania. Mandatul sau va fi preluat de Mircea Draghici.

VALERIU STERIU (PSD): Lucian Sova demisioneaza din functia de ministru al Transporturilor

Lucian Sova isi prezinta astazi demisia din functia de ministru al Transporturilor, a anuntat la RFI deputatul PSD, Valeriu Steriu. Gestul vine in contextul remanierii Guvernului, blocate partial de presedintele Klaus Iohannis.

Criza in PSD. Viorica Dancila confirma: Paul Stanescu si Lucian Sova nu vor sa demisioneze!. Replica lui Stanescu

Viorica Dancila a declarat, dupa sedinta CEX a PSD, ca Lucian Sova, ministrul Transporturilor, si Paul Stanescu, ministrul Dezvoltarii, refuza sa demisioneze din functiile pe care le detin. Am trimis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )