Libnet.ro
UNICEF

00:06

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat

Antena3 Antena3,
Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat

A demisionat ministrul Educatiei, Valentin Popa, dupa o intalnire cu Liviu Dragnea

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat astazi. inainte de a-si anunta demisia, acesta a avut o intrevedere cu liderul PSD, Liviu Dragnea. Este a doua demisie in Guvernul Dancila, dupa ce, la sfarsitul lunii trecute, Ministrul Cercetarii Nicolae Burnete a facut acelasi gest.

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat

Valentin Popa, ministrul Educatiei, si-a anuntat astazi demisia din functie. El a fost numit la acest portofoliu, in Guvernul Dancila, in ianuarie 2018 si se afla pe lista ministrilor remaniabili, aparuta dupa CEx-ul PSD, conform surselor de presa.

A demisionat ministrul Educatiei, Valentin Popa

Valentin Popa, ministrul Educatiei, si-a anuntat joi demisia din functie. El ocupa aceasta functie din ianuarie 2018, scrie Digi24 .

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat. Decizia, dupa o discutie cu Dragnea

Valentin Popa, ministrul Educatiei, si-a anuntat joi demisia din functie. Decizia vine la scurt timp dupa o discutie cu Liviu Dragnea,care l-a convocat la discutii dupa ce UDMR a suspendat protocolul cu PSD ca urmare a prevederilor ordonantei privind predarea limbii romane la clasele maghiare. Valentin Popa fusese numit la conducerea Ministerului Educatiei in ianuarie 2018.

Valentin Popa a demisionat din functia de ministru al Educatiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca demisia este singura decizie corecta a ministrului Educatiei, Valentin Popa, care trebuia sa isi asume consecintele masurilor sale nechibzuite si total neadecvate din punct de vedere profesional, prin care a provocat confuzie pentru zeci de mii de elevi, cadre didactice si parinti.

Tomac: Dragnea l-a revocat pe ministrul Educatiei

Presedintele PMP Eugen Tomac, sustine ca liderul social-democratilor l-a demis pe ministrul Educatiei, Valentin Popa, la cererea expresa a UDMR, pentru o ordonanta privind folosirea limbii oficiale a statului roman in clasele minoritatilor nationale, si in acest fel Liviu Dragnea isi asigura un nenorocit de vot in Parlament spre a trece legile pentru interesul lui si numai al lui, relateaza Agepres.

Cum arata Epoca de Aur a studentiei in viziunea ministrului Educatiei Valentin Popa

Universitatea Politehnica din Bucuresti a marcat 200 de ani de la infiintare odata cu deschiderea noului an universitar.

Cum arata Epoca de Aur a studentiei, in viziunea ministrului Educatiei Valentin Popa

Universitatea Politehnica din Bucuresti a marcat 200 de ani de la infiintare odata cu deschiderea noului an universitar.

Valentin Popa a demisionat din functia de ministru al Educatiei. Ce nu au reusit protestantii si Opozitia a reusit UDMR

Valentin Popa a demisionat din functia de ministru al Educatiei. UDMR a solicitat plecarea acestuia din Guvern, iar Kelemen Hunorchiar declarase ca formatiunea sa suspenda colaborarea cu PSD pana cand.

Valentin Popa: Am demisionat pentru ca solicitarea UDMR e inacceptabila, e centrata pe sfera politicului si pe profesor, nu pe elev. Nu pot sa pun in pericol stabilitatea guvernamentala (VIDEO)

Valentin Popa a declarat, in exclusivitate pentru B1 TV, ca a decis sa demisioneze pentru ca nu poate da curs solicitarii UDMR. UDMR a solicitat introducerea unei Ordonante, coalitia a sustinut aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )