Libnet.ro
UNICEF

19:32

Olguta Vasilescu, despre motivele demisiei lui Valentin Popa: Cand vii cu o OUG cu 3 saptamani inainte de inceperea scolii, bulveresezi invatamantul

B1 B1,
Olguta Vasilescu, despre motivele demisiei lui Valentin Popa: Cand vii cu o OUG cu 3 saptamani inainte de inceperea scolii, bulveresezi invatamantul

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, pare sa stie de ce a demisionat Valentin Popa de la conducerea Ministerului Educatiei. Vasilescu a afirmat, joi seara, ca ordonanta de urgenta care a dus, in cele din . continuă pe B1

Olguta Vasilescu, despre noua Lege a pensiilor: Patronii risca PUSCARIA daca nu vireaza contributiile angajatilor. Ministrul NU SPUNE NIMIC despre companiile de STAT care nu platesc aceste contributii

Lia Olguta Vasilescu anunta modificari importante la noua Lege a pensiilor. Ministrul Muncii a declarat, joi seara, ca au fost introduse mai multe amendamente in proiectul de act normativ, care va intra in.

Olguta Vasilescu, despre demiterea lui Tudorel Toader: Suntem intr-un proces de evaluare. in anumite zone se simte nevoie de schimbare

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat joi seara ca nu a auzit vreo discutie in Guvern sau in interiorul PSD despre remanierea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, din Executivul.

Tariceanu: Am aflat de la televizor despre demisia lui Valentin Popa. inteleg nemultumirea celor de la UDMR

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi ca nu stie care sunt motivele pentru care Valentin Popa a demisionat din functia de ministru al Educatiei si ca a aflat de la televizor despre decizia.

Lia Olguta Vasilescu, dezvaluiri despre cum a fost filata: Patru masini si 12 oameni ma urmareau!

Lia Olguta Vasilescu a vorbit luni seara la Sinteza zilei despre cum a fost filata. Ministrul Muncii sustine ca a fost interceptat o perioada indelungata intr-un dosar in care nu avea nicio.

Valentin Popa, primele explicatii dupa demisie: Nu sunt de acord cu modificarea ceruta de UDMR privind predarea limbii romna la clasele maghiare

Valentin Popa a declarat, pentru Mediafax, ca a demisionat din functia de ministru al Educatiei deoarece nu este de acord cu solicitarea UDMR de modificare a ordonantei privind desfasurarea orelor de limba romana la clasele cu predare in limbile minoritatilor.

Cum incearca Olguta Vasilescu sa ii pacaleasca inca o data pe romani: Lucram la un OUG prin care sa creasca salariul minim la 2.050 de lei, din ianuarie 2019

Lia Olguta Vasilescu a vorbit, luni seara, despre cresterea salariului minim. Ministrul Muncii a afirmat ca s-a inceput contabilizarea salariului minim net in euro. Dupa ce vom finaliza acest ciclu de.

Olguta Vasilescu se plange ca a fost FILATA ani de zile: Cu cat au costat interceptarile, cate scoli as fi putut construi in Craiova?

Lia Olguta Vasilescu a vorbit luni despre cum a fost filata. Ministrul Muncii a afirmat ca este convinsa ca este interceptata in continuare, acuzand ca a fost interceptata in mai multe dosare in perioada.

Eugen Tomac: Dragnea l-a aruncat pe Valentin Popa din Guvern ca pe o MASEA STRICATA, la cererea expresa a UDMR

Presedintele PMP, Eugen Tomac, reactioneaza extrem de dur dupa demisia ministrului Educatiei, Valentin Popa. Tomac sustine va liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a dat afara din Guvern pe Popa ca pe o masea .

Valentin Popa a renuntat la Educatie fix dupa ce-a distrus manualele

Mandatul lui Valentin Popa la Ministerul Educatiei a fost, in general, lipsit de mari realizari sau mari greseli. Asta pana ne aducem aminte de manuale. Greselile din ele vor fi memorabile multi ani de acum inainte. Scoala lui 2018 a inceput cu o colectie generoasa de greseli in manuale. Fix aceste greseli au fost motiv [] .

Victor Ponta dezvaluie ce i-a spus Valentin Popa lui Dragnea in birou, inainte sa demisioneze. Pentru Dragnea se negocieaza ORICE daca este in INTERESUL lui!

Victor Ponta lanseaza un nou atac la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, dupa demisia ministrului Educatiei, Valentin Popa. Fostul premier sustine ca Popa i-ar fi spus lui Dragnea inainte sa isi dea demisia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )