Libnet.ro
UNICEF

09:45

Olguta Vasilescu: Nu sangereaza numai Liviu Dragnea, sangereaza partidul in aceasta perioada

Adevărul Adevărul,
Olguta Vasilescu: Nu sangereaza numai Liviu Dragnea, sangereaza partidul in aceasta perioada

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilecu, a sustinut, la Romania TV, ca a fost o greseala faptul ca nu a fost aplicata decizia Curtii Constitutionale cu privire la constitutionalitatea Ordonantei de urgenta nr. Ea spune ca nu sangereaza numai Liviu Dragnea, sangereaza partidul in aceasta perioada si spera sa nu i se inmoaie genunchii lui Dragnea, la fel cum a fost cu un premier care a demisionat din functie. continuă pe Adevărul

Lia Olguta Vasilescu: Vom fi alaturi de liderul PSD. Nu sangereaza numai Liviu Dragnea, ci si partidul

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca social-democratii vor fi alaturi de liderul PSD, dupa decizia instantei supreme de condamnare la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, pentru ca nu.

Dumitru Buzatu (PSD Vaslui), dupa sentinta lui Liviu Dragnea: Trebuie sa tinem cu dintii de aceasta majoritate

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat joi pentru HotNews. ro, dupa condamnarea in prima instanta de trei ani si sase luni de inchisoare cu executare primita de Liviu Dragnea, ca nu este un lucru placut si partidul va lua act de decizie, adaugand ca nu trebuie sa acceptam jocul adversarilor si ca cei din PSD trebuie sa tina cu dintii de majoritatea parlamentara.

Rovana Plumb, declaratie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: E inadmisibil sa sacrificam oameni si sa frangem destine pentru a satisface presiunile politice ale unora

Rovana Plumb a avut o prima reactie dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare. E o zi trista pentru noi toti, dar eu ii sunt alaturi lui Liviu Dragnea, eu si tot partidul. Liviu Dragnea.

Olguta Vasilescu promite subventii de sute de milioane de lei lunar pentru angajarea celor fara un loc de munca

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat marti seara ca angajatorii care vor incadra someri, absolventi, tineri marginalizati si persoane cu handicap vor primi subventii de 2. 250 lei in fiecare luna, astfel urmand sa fie redus urgent deficitul fortei de munca. Potrivit datelor INS, in 2017 existau mai mult de 280. 000 de persoane apte de munca.

Lia Olguta Vasilescu: Dublam subventiile pentru angajatori

Ministrul muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, marti, ca Guvernul va dubla subventiile pentru angajatori, in contextul crizei de forta de munca cu care se confrunta Romania. Ne-am gandit sa-i.

Olguta Vasilescu: Guvernul va dubla subventiile pentru angajatorii care incadreaza someri si beneficiari de ajutor social

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat marti seara ca Guvernul va adopta o Ordonanta de urgenta cu ajutorul careia se va diminua considerabil somajul.

Filialele PSD il sustin pe Liviu Dragnea

Mai multe organizatii judetene ale PSD, intre care cele din Vrancea, Alba, Brasov, Constanta, Arad, au remis, in aceasta seara, comunicate de presa in care afirma ca PSD il sustine in continuare pe Liviu Dragnea la conducerea partidului si a Camerei Deputatilor, aceasta fiind singura atitudine corecta pentru respectarea prezumtiei de nevinovatie, informeaza News. ro. Filialele partidului mai sustin ca decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea nu este dreapta si nici nu va putea ramane dupa judecarea apelului.

Liviu Dragnea, condamnat: cati ani ar trebui sa execute la inchisoare

Liviu Dragnea a fost condamnat. Dupa o serie de amanari, si-a aflat sentinta in dosarul angajarilor ilegale de laDGASPC Teleorman. Suspendarea executarii pedepsei din 2016 a fost anulata. Liviu Dragnea, seful PSD, a fost condamnat pe 21 iunie la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare. El si-a primit aceasta pedeapsa in dosarul [].

Filiale PSD il sustin pe Liviu Dragnea: Nu putem numi asta justitie, este o ruleta ruseasca, din care unii scapa, iar altii cad victime

Mai multe organizatii judetene ale PSD, intre care cele din Vrancea, Alba, Brasov, Constanta, Arad, au transmis comunicate in care afirma ca PSD il sustine in continuare pe Liviu Dragnea la conducerea partidului si a Camerei Deputatilor, aceasta fiind singura atitudine corecta pentru respectarea prezumtiei de nevinovatie.

Cum arata verdictul de condamnare a lui Liviu Dragnea la inchisoare

Joi, Instanta suprema l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman in legatura cu angajarea in aceasta institutie a doua persoane care de fapt lu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )