Libnet.ro
UNICEF

18:15

Orban, despre demisionarii din PNL: Niste firimituristi care se multumesc cu ce pica de la masa lui Dragnea

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre demisionarii din PNL: Niste firimituristi care se multumesc cu ce pica de la masa lui Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a catalogat, luni, pe parlamentarii care au demisionat recent din partid drept firimituristi, care stau in sufrageria lui Liviu Dragnea si se multumesc cu firimiturile care cad de la masa acestuia, in frunte cu Calin Popescu Tariceanu. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre dezertorii din partid: FIRIMITURISTII au preferat sa ingroase randurile ALDE! (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, luni, despre situatia din partid cauzata de plecarile recente ale senatorilor Ion Popa si Daniel Catalin Zamfir, ambii la trecand la formatiunea condusa de Calin.

Senatorul Daniel Zamfir anunta plecarea din PNL: Drumul meu n PNL se opreste aici. Partidul merge n directia gresita

Senatorul PNL Daniel Zamfir, cunoscut ca initiatorul Legii darea in plata, pleaca din PNL, dupa ce conducerea partidului a decis, in luna martie, sa propuna excluderea sa in Consiliul National. Zamfir l-a criticat pe Ludovic Orban si deciziile acestuia privind partidul.

Senatorul Daniel Zamfir anunta ca pleaca din PNL: Drumul meu n PNL se opreste aici. Partidul merge n directia gresita

Senatorul PNL Daniel Zamfir, cunoscut ca initiatorul Legii darea in plata, pleaca din PNL, dupa ce conducerea partidului a decis, in luna martie, sa propuna excluderea sa in Consiliul National. Zamfir l-a criticat pe Ludovic Orban si deciziile acestuia privind partidul.

Ludovic Orban, despre sansele motiunii de cenzura: Nu sunt Mafalda

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, la Bistrita, ca negocierile pentru sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului, pe care o pregatesc liberalii, vor continua si saptamana viitoare, insa nu poate garanta ca parlamentarii puterii cu care s-a luat legatura o vor vota.

Ludovic Orban, despre votul pentru sefia SIE: Decidem saptamna viitoare. Eu nu votez. Nu am votat un pesedist niciodata, nici macar n turul II din 2000

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Bistrita, ca Biroul Politic al PNL va decide saptamana viitoare cum va vota pentru conducerea SIE, precizand ca el nu a votat niciodata cu un pesedist, chiar daca propunerea vine de la presedintele Klaus Iohnannis, transmite Mediafax.

Ludovic Orban, despre suspendarea lui Iohannis: Vom pregati luni un plan de actiune

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Brasov, ca liberalii sunt pregatiti pentru referendum, deoarece personal are.

LUDOVIC ORBAN se dezlantuie dupa valul dezertarilor din PNL! MEZAJ DUR pentru TRADATORI: ingroasa randurile firimituristilor pe langa Tariceanu

Presedintele PNL Ludovic Orban a criticat dur inscrierea lui Daniel Zamfir in ALDE, precizand ca in acest mod se clarifica cine sunt tradatorii, inaintea motiunii de cenzura impotriva Guvernului. Domnul.

Date ingrijoratoare despre adolescentele din Romania. Stam mai prost ca Rwanda, Trinidad-Tobago, Botswana sau Burundi

Romania ocupa un rusinos loc 54 in topul conditiilor de trai oferite copiilor, cu doua pozitii mai jos decat anul trecut. Clasamentul a fost intocmit de Salvati Copiii, organizatie care a monitorizat.

Ministrul Sanatatii, dezvaluiri despre mancarea din spitale

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca incearca sa gaseasca solutii pentru suplimentarea tarifului la mancarea din spitale, avand in vedere ca in prezent acestea sunt foarte.

Simona Halep reactioneaza: Eu nu fac politica. Ce spune despre caricatura din Charlie Hebdo

Jucatoarea Simona Halep si-a prezentat, luni seara, trofeul cucerit la Roland Garros in fata fanilor pe Arena Nationala, unde primarul general al Capitalei a avut parte de o intampinare ostila din partea publicului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )