Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE PSD pierde un lider important: Ion Mocioalca a trecut la partidul lui Ponta

Hotnews Hotnews,
 UPDATE PSD pierde un lider important: Ion Mocioalca a trecut la partidul lui Ponta

Deputatul Ion Mocioalca anunta ca a demisionat din PSD si trece la partidul lui Victor Ponta, Pro Romania. Mocioalca, lider al PSD Caras-Severin, se numara printre cei care au semnat scrisoarea anti-Dragnea. continuă pe Hotnews

Deputatul PSD Ion Mocioalca a trecut la Pro Romania

Deputatul Ion Mocioalca, presedinte al PSD Caras-Severin, a anuntat, astazi, pe pagina sa de Facebook ca dupa 24 de ani a ales sa demisioneze din partid si sa se alature Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta.

PSD pierde patru deputati dintr-o lovitura. Acestia trec la partidul lui Victor Ponta, Pro Romania

Deputatii Mihai Valentin Popa, Mihai Mohaci, Ion Spanu si Ion Mocioalca au parasit PSD si s-au alaturat formatiunii conduse de Victor Ponta - Pro Romania. Echipa Pro Romania si din Parlament si la nivel.

Deputatul PSD Ion Mocioalca a demisionat din partid

Ion Mocioalca, deputat PSD, a transmis o scrisoare la ceas aniversar: cand a implinit24 de ani de cand a intrat in Partidul Social Democrat. Prin aceste randuri, Ion Mocialca si-a anuntat demisia din.

DEZASTRU pentru PSD: Un important baron local pleaca din partid si se inscrie in formatiunea lui Ponta(FOTO)

Social-democratul Ion Mocioalca a anuntat luni ca a demisionat din PSD si se va alatura partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania. Deputatul Mocioalca face parte din galeria baronilor social-democrati,.

PSD pierde doi parlamentari la Brasov!

Informatii in exclusivitate pentru newsbv. ro au fost confirmate cu putin timp in urma. Doi parlamentarisocial-democrati, din judetul Brasov, au trecut la alt partid! Acestia au optat pentru partidul con.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )