Libnet.ro
UNICEF

08:30

Valentin Popa: Am demisionat pentru ca solicitarea UDMR e inacceptabila, e centrata pe sfera politicului si pe profesor, nu pe elev. Nu pot sa pun in pericol stabilitatea guvernamentala (VIDEO)

B1 B1,
Valentin Popa: Am demisionat pentru ca solicitarea UDMR e inacceptabila, e centrata pe sfera politicului si pe profesor, nu pe elev. Nu pot sa pun in pericol stabilitatea guvernamentala (VIDEO)

Valentin Popa a declarat, in exclusivitate pentru B1 TV, ca a decis sa demisioneze pentru ca nu poate da curs solicitarii UDMR. UDMR a solicitat introducerea unei Ordonante, coalitia a sustinut aceasta. continuă pe B1

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat. Decizia, dupa o discutie cu Dragnea

Valentin Popa, ministrul Educatiei, si-a anuntat joi demisia din functie. Decizia vine la scurt timp dupa o discutie cu Liviu Dragnea,care l-a convocat la discutii dupa ce UDMR a suspendat protocolul cu PSD ca urmare a prevederilor ordonantei privind predarea limbii romane la clasele maghiare. Valentin Popa fusese numit la conducerea Ministerului Educatiei in ianuarie 2018.

Valentin Popa a demisionat din functia de ministru al Educatiei. Ce nu au reusit protestantii si Opozitia a reusit UDMR

Valentin Popa a demisionat din functia de ministru al Educatiei. UDMR a solicitat plecarea acestuia din Guvern, iar Kelemen Hunorchiar declarase ca formatiunea sa suspenda colaborarea cu PSD pana cand.

Valentin Popa a demisionat din functia de ministru al Educatiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca demisia este singura decizie corecta a ministrului Educatiei, Valentin Popa, care trebuia sa isi asume consecintele masurilor sale nechibzuite si total neadecvate din punct de vedere profesional, prin care a provocat confuzie pentru zeci de mii de elevi, cadre didactice si parinti.

Tariceanu: Am aflat de la televizor despre demisia lui Valentin Popa. inteleg nemultumirea celor de la UDMR

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi ca nu stie care sunt motivele pentru care Valentin Popa a demisionat din functia de ministru al Educatiei si ca a aflat de la televizor despre decizia.

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat

Valentin Popa, ministrul Educatiei, si-a anuntat astazi demisia din functie. El a fost numit la acest portofoliu, in Guvernul Dancila, in ianuarie 2018 si se afla pe lista ministrilor remaniabili, aparuta dupa CEx-ul PSD, conform surselor de presa.

Valentin Popa, primele explicatii dupa demisie: Nu sunt de acord cu modificarea ceruta de UDMR privind predarea limbii romna la clasele maghiare

Valentin Popa a declarat, pentru Mediafax, ca a demisionat din functia de ministru al Educatiei deoarece nu este de acord cu solicitarea UDMR de modificare a ordonantei privind desfasurarea orelor de limba romana la clasele cu predare in limbile minoritatilor.

Ministrul Educatiei a demisionat. Scandalul care a dus la plecarea lui Valentin Popa

Valentin Popa a demisionat din functia de ministru al Educatiei, dupa o discutie cu Liviu Dragnea, avuta in urma divergentelor cu UDMR. Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri ca pana cand.

A demisionat ministrul Educatiei, Valentin Popa, dupa o intalnire cu Liviu Dragnea

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat astazi. inainte de a-si anunta demisia, acesta a avut o intrevedere cu liderul PSD, Liviu Dragnea. Este a doua demisie in Guvernul Dancila, dupa ce, la sfarsitul lunii trecute, Ministrul Cercetarii Nicolae Burnete a facut acelasi gest.

Eugen Tomac: Dragnea l-a aruncat pe Valentin Popa din Guvern ca pe o MASEA STRICATA, la cererea expresa a UDMR

Presedintele PMP, Eugen Tomac, reactioneaza extrem de dur dupa demisia ministrului Educatiei, Valentin Popa. Tomac sustine va liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a dat afara din Guvern pe Popa ca pe o masea .

A demisionat ministrul Educatiei, Valentin Popa

Valentin Popa, ministrul Educatiei, si-a anuntat joi demisia din functie. El ocupa aceasta functie din ianuarie 2018, scrie Digi24 .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )