Libnet.ro
UNICEF

22:45

Aripa Grindeanu din PSD se indeparteaza de Liviu Dragnea: Ce spun acestia despre o eventuala demisie a sefului de partid

B1 B1,
Aripa Grindeanu din PSD se indeparteaza de Liviu Dragnea: Ce spun acestia despre o eventuala demisie a sefului de partid

Primarul din Jebel si vicepresedinte al PSD Timis, Sabin Bociu, a aprins spiritele in PSD dupa ce a afirmat ca Dragnea trebuie sa demisioneze in urma deciziei instantei de a il condamna in dosarul. continuă pe B1

Surse: Aripa Firea din PSD va iesi la atac mpotriva lui Dragnea

Surse politice au declarat pentru Stirile ProTV ca asa numita aripa Firea din PSD va lansa declaratii critice la adresa presedintelui PSD Liviu Dragnea, dupa ce acesta a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare.

Consilier PSD: Cred ca Liviu Dragnea ar trebui sa-si dea demisia / Daca voi fi exclus din partid, nu e nicio problema pentru mine

Cristian Toader Pasti, consilier local PSD Targu-Jiu, spune ca Liviu Dragnea ar trebui sa-si dea demisia de onoare. Daca va fi exclus din partid din cauza acestei afirmatii, consilierul spune ca prefera sa moara in picioare si ca nu se taraste in genunchi, scrie Mediafax.

Consilier PSD: Cred ca Liviu Dragnea ar trebui sa demisioneze

Cristian Toader Pasti, consilier local PSD Targu-Jiu, spune ca Liviu Dragnea ar trebui sa-si dea demisia de onoare. Daca va fi exclus din partid din cauza acestei afirmatii, consilierul spune ca prefera.

Tudor Chirila, mesaj pentru Liviu Dragnea: Nu sunteti o victima, ci un calau. Mi-e frica de dumneavoastra (VIDEO)

Tudor Chirila l-a criticat din nou pe Liviu Dragnea intr-un videoclip publicat pe Facebook sub titlul Despre Romania fara manie. Artistul a denuntat declaratiile facute in ultima vreme de liderul PSD,.

Kelemen Hunor, legat de schimbarea din functie a lui Liviu Dragnea: Ei trebuie sa decida

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a fost intrebat luni daca ar sustine un demers de schimbare din functie a actualului presedinte al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in contextul anuntului facut de PNL ca.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa condamnarea sa: Am fost tarat in acest dosar. Raman la conducerea PSD

Liviu Dragnea a avut prima reactie dupa condamnarea sa. Vreau sa va spun cateva lucruri in seara asta. Sunt informatii pe care publicul e bine sa le stie, a spus el, vineri seara. Eu am fost.

Liviu Dragnea, ironii la adresa lui Gabriel Oprea: Maresurpriza! Eu le spun inca o data ca nu cedez

Liviu Dragnea a ironizat revenirea pe scena politica a lui Gabriel Oprea si a UNPR, spunand ca daca astfel raspunde la statul paralel sunt in continuare slabi. Maresurpriza! Daca cu asta.

Liderii PSD au decis: Il sustin in continuare pe Liviu Dragnea in toate functiile pe care le detine. Dragnea: Raman la conducerea PSD

Membrii Partidului Social Democrat PSD) au decis vineri, in cadrul intalnirii pe care au avut-o, sa il sustina in continuare pe Liviu Dragnea, atat in functia de presedinte al partidului, cat si in cea de presedinte al Camerei Deputatilor. Liviu.

UPDATE Sedinta Comitetului Executiv al PSD ntrzie. Surse: Liviu Dragnea ncearca sa-l convinga pe Gabriel Vlase sa renunte la sefia SIE oferita de Iohannis

Sedinta Comitetului Executiv al PSD intarzie, liderii partidului fiind in discutii informale cu Liviu Dragnea, de aproape trei ore. Se asteapta ca Dragnea sa ceara un vot de sustinere social-democratiilor, vot care sa-l mentina in functia de presedinte al partidului, au declarat pentru HotNews surse din partid. De altfel, Rovana Plumb a sustinut ca seful PSD nu trebuie sa plece din functiile detinute. De asemenea, in CEx s-ar putea lua in discutie si numirea lui Gabriel Vlase la sefia SIE. Sedinta Comitetului Executiv era programata la ora 16:00. UPDATE 16:54Liviu Dragnea, alaturi de cativa lideri ai PSD, discuta de cateva ore cu Gabriel Vlase pe care incearca sa-l convinga sa renunte la sefia SIE oferita de presedintele Klaus IohannisUPDATE 16:50Sedinta Comitetului Executiv al PSD intarzie. UPDATE 15:22 Pesedistii iau in calcul un vot de sustinere pentru Liviu Dragnea. Nu face nici un pas inapoi, a declarat un lider al partidului.

Liviu Dragnea arunca in aer Romania si compromite PSD. Cum a calculat pasii pentru ordonanta de urgenta salvatoare

Prin refuzul de a demisiona din fruntea Camerei Deputatilor si prin dorinta de a modifica legislatia penala printr-o ordonanta de urgenta, Liviu Dragnea arunca Romania intr-un zona nefrecventabila pentru partenerii externi si tranforma PSD intr-un partid tributar strict interesului sau imediat si personal: anularea pedepsei cu executare. Surse din PSD explica pentru Adevarul care e planul prin care Dragnea incearca sa se salveze.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )