Libnet.ro
UNICEF

23:30

Carmen Dan, intrebata daca premierul ar trebui sa demisioneze: Bineinteles ca nu. Guvernul are ca obiectiv aplicarea programului de guvernare, cu orice risc

Adevărul Adevărul,
Carmen Dan, intrebata daca premierul ar trebui sa demisioneze: Bineinteles ca nu. Guvernul are ca obiectiv aplicarea programului de guvernare, cu orice risc

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, spune ca bineinteles ca premierul Viorica Dancila nu trebuie sa demisioneze, sustinand ca prim-ministrul si Guvernul au avut intotdeauna deschidere si au dorit o comunicare si o colaborare si Administratia Prezidentiala, iar acest lucru nu ar trebui uitat. Domnul presedinte a avut o suparare si toata lumea a constatat, a mai afirmat Carmen Dan. continuă pe Adevărul

Carmen Dan, ntrebata daca premierul ar trebui sa demisioneze: Binenteles ca nu. Guvernul are ca obiectiv aplicarea programului de guvernare, cu orice risc

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, spune ca bineinteles ca premierul Viorica Dancila nu trebuie sa demisioneze, sustinand ca prim-ministrul si Guvernul au avut intotdeauna deschidere si au dorit o comunicare si o colaborare si Administratia Prezidentiala, iar acest lucru nu ar trebui uitat. Domnul presedinte a avut o suparare si toata lumea a constatat, a mai afirmat Carmen Dan, relateaza News. ro.

Carmen Dan, intrebata de ce a renuntat Dragnea la paza jandarmilor la DNA: Nu ministrul suplimenteaza dispozitivul, ci conducatorul misiunii

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a fost intrebata, sambata, cum explica faptul ca liderul PSD, Liviu Dragnea, a venit la DNA fara a fi insotit de jandarmi, ea spunand ca dispozitivul Jandarmeriei este unul flexibil, pe care nu ministrul il stabileste, si evitand sa dea un raspuns concret.

Carmen Dan: Presedintele a avut o suparare; bineinteles ca premierul nu poate sa demisioneze

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat sambata, la Mamaia, in cadrul unei vizite de lucru, ca premierul Viorica Dancila nu are niciun motiv sa-si depuna demisia, asa cum i-a solicitat.

Carmen Dan: Presedintele a avut o suparare. Bineinteles ca premierul nu trebuie sa demisioneze

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat sambata, la Mamaia, in cadrul unei vizite de lucru, ca premierul Viorica Dancila nu are niciun motiv sa-si depuna demisia, asa cum i-a solicitat presedintele Klaus Iohannis, avand in vedere ca.

Carmen Dan, declaratie despre demisia Vioricai Dancila

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, spune ca bineinteles ca premierul Viorica Dancila nu trebuie sa demisioneze, sustinand ca prim-ministrul si Guvernul au avut intotdeauna deschidere si au dorit o comunicare si o colaborare si Administratia Prezidentiala, iar acest lucru nu ar trebui uitat. Domnul presedinte a avut o suparare si toata lumea a constatat, a mai afirmat Carmen Dan, informeaza News. ro.

Carmen Dan, despre scandalul dintre Iohannis si Dancila: Domnul presedinte a avut o suparare

Ministrul Carmen Dan crede ca presedintele Klaus Iohannis a avut o suparare atunci cand i-a cerut Vioricai Dancila sa demisioneze.

Carmen Dan, reactie in scandalul momentului: Premierul nu are motive sa-si dea demisia

Ministrul de Interne intervine in scandalul momentului. Carmen Dan spune ca presedintele Iohannis a avut o suparare, iar Guvernul are ca obiectiv aplicarea programului de guvernare cu orice risc. Reactia.

Cine este copilul imbracat in uniforma de pompier care a intampinat-o pe Carmen Dan in Mamaia

Printre militarii care au asteptat-o pe ministrul Carmen Dan in Mamaia, se afla si un copil imbracat in uniforma de pompier.

Carmen Dan se arata ingrijorata de consumul de droguri pe litoral: Vreau sa inteleaga cetatenii ca suntem determinati sa actionam

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, spune ca in acest sezon estival vor fi facute teste antidrog pe litoral, precizand ca angajatii MAI trebuie sa fie mult mai atenti si mai motivati legat de aceasta problema.

Carmen Dan: Traficul si consumul de droguri reprezinta un risc in toata zona litoralului romanesc

Ministrul Afacerilor Interne MAI), Carmen Dan, a anuntat sambata, la Mamaia, ca in aceasta vara, in statiunile de pe litoral vor fi facute teste antidrog, ea precizand ca angajatii MAI vor actiona atat preventiv, cat si in interventii directe de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )