Libnet.ro
UNICEF

17:45

Carmen Dan, la sosirea la CEx, intrebata despre demisie: Daca partidul mi va cere, voi face asta

Hotnews Hotnews,
 Carmen Dan, la sosirea la CEx, intrebata despre demisie: Daca partidul mi va cere, voi face asta

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, la sosirea la sediul PSD, ca daca partidul ii va cere sa demisioneze va face acest lucru, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Carmen Dan, la sosirea la CEx, intrebata despre demisie: Daca partidul imi va cere, voi face asta

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, la sosirea la sediul PSD, ca daca partidul ii va cere sa demisioneze va face acest lucru. Daca partidul imi va cere, voi face asta,.

BOMBA ZILEI! Ziua DECISIVA a sosit! Carmen Dan a vorbit despre DEMISIE, inainte de sedinta CRUCIALA a PSD!

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a ajuns in urma cu doar cateva minute la sediul PSD din Kiseleff, unde are loc sedinta Comitetului Executiv. Carmen Dan a fost intrebata daca isi.

Cu BOASA in Spania, la o sedinta oficiala. Fiul lui Carmen Dan SE DA iN STAMBA pe Facebook! Ce A SCRIS despre SEFA de la Interne (FOTO)

Boasa asa o alinta fiul lui Carmen Dan pe ministrul de Interne. Darius Costin Dan are o multime de postari pe Facebook care arata ca este un baiat de bani gata. Doar mama e ministru si,.

Fost ministru al PSD, mesaj pentru colegii sai: Tudose are tot dreptul sa-i ceara demisia lui Carmen Dan

Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in Guvernul Ponta, a declarat, la Realitatea TV, faptul ca premierul Mihai Tudose are tot dreptul sa-i ceara demisia lui Carmen Dan din functia de ministru, indiferent daca le place sau nu unor colegi din partid.

Deputatul Catalin Radulescu (PSD): Bravo, Carmen Dan, sah mat! Solicit CEX al partidului retragerea sprijinului politic pentru echipa Tudose-Ciolacu

Bravo, Carmen Dan, sah mat!Ca membru vechi, al partidului meu, PSD, solicit intrunirea de urgenta a CEX -ului, pentru a hotari, daca , dupa iesirea necontrolata si nestatutara a premierului Tudose, mai sustinem echipa Tudose -Ciolacu la guvernare , si daca dupa iesirile repetate in mass- media, contrare pozitiilor partidului, si insubordonarea fata de deciziile partidului , mai pot fi mentinuti in functie, a scris pe contul sau de Facebook deputatul PSD Catalin Radulescu.

Niculae Badalau spune ca in CEX trebuie sa se decida cine pleaca - premierul Tudose sau ministrul Carmen Dan: Este clar ca unul dintre ei trebuie sa plece

Presedintele executiv PSD, Niculae Badalau, spune ca in sedinta de luni a Comitetului Executiv National trebuie sa se decida cine pleaca - premierul Mihai Tudose sau ministrul de Interne, Carmen Dan. Este clar ca unul dintre ei trebuie sa plece, a afirmat Badalau, duminica seara, la Antena 3. Presedintele executiv al PSD a mai aratat ca si premierul a gresit anuntand public ca nu mai poate lucra cu ministrul de Interne.

Carmen Dan nu REGRETA plecarea lui Tudose: Am facut ce trebuia sa fac

Carmen Dan a declarat, la finalul sedintei CEx, ca a facut ce trebuia sa faca, ea fiind considerata principalul motiv pentru care s-a declansat o criza in PSD. Ministrul i-a cerut fostului premier.

Basescu: Raspunsul lui Carmen Dan, ridicol; PSD este incapabil de guvernare institutionala si a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru Romania

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca raspunsul ministrului Interne Carmen Dan la acuzatiile si la cererea de demisie formulata de prim-ministrul Mihai Tudose este ridicol, remarcand ca nici premierul nu isi asuma decizia revocarii, iar concluzia sa este ca PSD este incapabil de guvernare institutionala si a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru Romania.

Despre competentele profesionale ale doamnei ministru Carmen Dan

Observ ca au aparut in spatiul public voci care varsa lacrimi de crocodil pentru zilele teribile prin care ar trece ministrul de Interne al PSD, vesnic indurerata doamna Carmen Dan.

Basescu, despre razboiul Carmen Dan-Mihai Tudose: Romania e sfasiata de hienele PSD

Traian Basescu a reactionat la razboiul dintre Carmen Dan si Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook, sustinand ca PSD a devenit un risc pentru Romania. Romania sfasiata de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )