Libnet.ro
UNICEF

17:30

Consilier PSD: Cred ca Liviu Dragnea ar trebui sa demisioneze

Antena3 Antena3,
Consilier PSD: Cred ca Liviu Dragnea ar trebui sa demisioneze

Cristian Toader Pasti, consilier local PSD Targu-Jiu, spune ca Liviu Dragnea ar trebui sa-si dea demisia de onoare. Daca va fi exclus din partid din cauza acestei afirmatii, consilierul spune ca prefera. continuă pe Antena3

Consilier PSD: Cred ca Liviu Dragnea ar trebui sa-si dea demisia / Daca voi fi exclus din partid, nu e nicio problema pentru mine

Cristian Toader Pasti, consilier local PSD Targu-Jiu, spune ca Liviu Dragnea ar trebui sa-si dea demisia de onoare. Daca va fi exclus din partid din cauza acestei afirmatii, consilierul spune ca prefera sa moara in picioare si ca nu se taraste in genunchi, scrie Mediafax.

Condamnare cu executare - Urarea protestatarilor PSD pentru Liviu Dragnea, care isi afla joi sentinta in dosarul Bombonica (VIDEO)

Protestatarii stransi, miercuri seara, in piata centrala din Oradea i-au facut transmis lui Liviu Dragnea o urare pentru procesul de joi Condamnare cu executare au scandat.

VIDEO Proteste si la Cluj, Sibiu, Timisoara, Iasi: mii de oameni scandeaza mpotriva PSD si a lui Liviu Dragnea

Mii de oameni protesteaza joi seara la Cluj, Sibiu, Timisoara si Iasi impotriva PSD si a liderului social-democrat Liviu Dragnea, informeaza Agerpres. Manifestantii au revenit joi seara si in Piata Victoriei din Capitala, pentru un nou protest fata de modificarile aduse de PSD-ALDE legilor justitiei si codurilor penale.

Filiale PSD il sustin pe Liviu Dragnea: Nu putem numi asta justitie, este o ruleta ruseasca, din care unii scapa, iar altii cad victime

Mai multe organizatii judetene ale PSD, intre care cele din Vrancea, Alba, Brasov, Constanta, Arad, au transmis comunicate in care afirma ca PSD il sustine in continuare pe Liviu Dragnea la conducerea partidului si a Camerei Deputatilor, aceasta fiind singura atitudine corecta pentru respectarea prezumtiei de nevinovatie.

Filialele PSD il sustin pe Liviu Dragnea

Mai multe organizatii judetene ale PSD, intre care cele din Vrancea, Alba, Brasov, Constanta, Arad, au remis, in aceasta seara, comunicate de presa in care afirma ca PSD il sustine in continuare pe Liviu Dragnea la conducerea partidului si a Camerei Deputatilor, aceasta fiind singura atitudine corecta pentru respectarea prezumtiei de nevinovatie, informeaza News. ro. Filialele partidului mai sustin ca decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea nu este dreapta si nici nu va putea ramane dupa judecarea apelului.

Liviu Dragnea, CONTESTAT VEHEMENT chiar din interiorul PSD: I se cere DEMISIA! Sa vina altcineva si sa mergem inainte

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este contestat chiar din interiorul formatiunii. Cristian Toader Pasti, consilier local PSD Targu-Jiu, spune ca Dragnea ar trebui sa-si dea demisia de onoare dupa ce a fost condamnat.

Liviu Dragnea, condamnat: cati ani ar trebui sa execute la inchisoare

Liviu Dragnea a fost condamnat. Dupa o serie de amanari, si-a aflat sentinta in dosarul angajarilor ilegale de laDGASPC Teleorman. Suspendarea executarii pedepsei din 2016 a fost anulata. Liviu Dragnea, seful PSD, a fost condamnat pe 21 iunie la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare. El si-a primit aceasta pedeapsa in dosarul [].

Rovana Plumb, cu LACRIMI iN OCHI despre soarta lui Liviu Dragnea: Sunt om si asa am fost educata (VIDEO)

Rovana Plumb a declarat, vineri, cu lacrimi in ochi, ca Liviu Dragnea nu trebuie sa demisioneze din nicio functie dupa condamnarea primita in dosarul angajarilor fictive. Sunt foarte afectata. inainte de.

Liderii PSD au decis: Il sustin in continuare pe Liviu Dragnea in toate functiile pe care le detine. Dragnea: Raman la conducerea PSD

Membrii Partidului Social Democrat PSD) au decis vineri, in cadrul intalnirii pe care au avut-o, sa il sustina in continuare pe Liviu Dragnea, atat in functia de presedinte al partidului, cat si in cea de presedinte al Camerei Deputatilor. Liviu.

UPDATE Sedinta Comitetului Executiv al PSD ntrzie. Surse: Liviu Dragnea ncearca sa-l convinga pe Gabriel Vlase sa renunte la sefia SIE oferita de Iohannis

Sedinta Comitetului Executiv al PSD intarzie, liderii partidului fiind in discutii informale cu Liviu Dragnea, de aproape trei ore. Se asteapta ca Dragnea sa ceara un vot de sustinere social-democratiilor, vot care sa-l mentina in functia de presedinte al partidului, au declarat pentru HotNews surse din partid. De altfel, Rovana Plumb a sustinut ca seful PSD nu trebuie sa plece din functiile detinute. De asemenea, in CEx s-ar putea lua in discutie si numirea lui Gabriel Vlase la sefia SIE. Sedinta Comitetului Executiv era programata la ora 16:00. UPDATE 16:54Liviu Dragnea, alaturi de cativa lideri ai PSD, discuta de cateva ore cu Gabriel Vlase pe care incearca sa-l convinga sa renunte la sefia SIE oferita de presedintele Klaus IohannisUPDATE 16:50Sedinta Comitetului Executiv al PSD intarzie. UPDATE 15:22 Pesedistii iau in calcul un vot de sustinere pentru Liviu Dragnea. Nu face nici un pas inapoi, a declarat un lider al partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3169 seconds )