Libnet.ro
UNICEF

15:15

Crin Antonescu: Sunt dezamagit de rezultatul referendumului. Nu cred ca Orban trebuie sa demisioneze

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu: Sunt dezamagit de rezultatul referendumului. Nu cred ca Orban trebuie sa demisioneze

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, pentru Mediafax, ca este dezamagit de rezultatul referendumului si de absentism, insa nu considera ca esecul acestuia trebuie plasat actorilor politici si nu se impune demisia lui Ludovic Orban de la sefia partidului. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu: Sunt dezamagit de rezultatul referendumului / Nu cred ca Orban a gresit

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat luni pentru Mediafax ca este dezamagit de rezultatul referendumului si de absenteism, insa nu considera ca esecul acestuia trebuie plasat actorilor politici si nu se impune demisia lui Ludovic Orban de la sefia partidului.

Crin Antonescu, prima reactie in conflictul din PNL: Cred ca e altceva

Fostul lider al PNL,Crin Antonescu, sustine ca puciul din PNL are cu totul alt substrat decat votul de la referendum. Eu nu sunt membru activ in conducerea partidului. Nu stiu exact ce se.

Serban Nicolae: Rezultatul referendumului este o victorie a homosexualilor

Liderul grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, a scris luni peFacebookca rezultatul referendumului pentru familie este o victorie a homosexualilor si ca de duminica seara dispozitiile Codului Civil ce definesc casatoria ca fiind incheiata intre barbat si femeie sunt susceptibile de neconstitutionalitate.

Asociatiile Accept si MozaiQ saluta rezultatul referendumului pentru familie: Romnii au respins ura prin boicot

Asociatia pentru drepturile persoanelor LGBT Accept saluta rezultatul referendumului pentru redefinirea familiei, incheiat duminica seara cu o prezenta la vot sub pragul de cvorum necesar, afirmand ca romanii au aratat astfel ca nu pot fi pacaliti de o agenda politica care indeamna la ura si dezbinare si ca cei mai multi considera ca drepturile omului nu se voteaza la referendum. Si Asociatia MozaiQ a salutat rezultatul referendumului, apreciind ca acesta ne arata ca romanii au respins ura si dezbinarea in societate si nu au legitimat prin prezenta lor un act politic menit sa stigmatizeze si sa discrimineze comunitatea LGBT.

Serban Nicolae, despre rezultatul referendumului: O victorie a homosexualilor

Rezultatul referendumului este o victorie a homosexualilor, sustine Serban Nicolae. Social-democratul mai consideraca dispozitiile Codului Civil ce definesc casatoria ca fiind incheiata intre barbat si.

Rezultatul referendumului - un esec

Rezultatul referendumului pentru modificarea Constitutiei reprezinta un esec nu numai pentru PSD, ci pentru intreaga societate romaneasca si se va face o analiza pe marginea votului, a declarat, astazi, senatorul PSD Paul Stanescu.

Serban Nicolae: Rezultatul referendumului este o victorie a homosexualilor

Liderul grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, a scris, luni, pe Facebook, ca rezultatul referendumului pentru familie este o victorie a homosexualilor si ca dispozitiile Codului Civil ce definesc.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Crin Antonescu a anuntat ce va face la referendum

Crin Antonescu a anuntat ca va merge la referendum si va vota pentru legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma aprobata de Parlament. Crin Antonescu, viitor candidat pe listele pentru alegerile.

Crin Antonescu, despre tacerea lui Klaus Iohannis in cazul puciului din PNL

Crin Antonescu a afirmat, luni, la Antena 3, ca lipsa de reactie a presedintelui Klaus Iohannis in cazul scandalului din interiorul din PNL este normala si ca seful statului nu ar trebui sa intervina. Ce.

Crin Antonescu intervine in scandalul din PNL: Nu inteleg reprosurile la adresa conducerii

Fostul lider al PNL,Crin Antonescu, sustine ca nu intelege reprosurile aduse conducerii PNL de lideri ai partidului in frunte cu Alina Gorghiu, cu privire la pozitionarea fata de referendumul pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )