Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea: Viorica Dancila nu are de ce sa si dea demisia/ Nu exista conflict ntre BNR si Guvern

Hotnews Hotnews,
 Dragnea: Viorica Dancila nu are de ce sa si dea demisia/ Nu exista conflict ntre BNR si Guvern

Liviu Dragnea a afirmat vineri seara, raspunzand unei intrebari la iesirea de la sediul DNA, ca premierul Viorica Dancila nu are de ce sa demisioneze si are suportul celor de la PSD. continuă pe Hotnews

O noua lovitura pentru Viorica Dancila. Liberalii cer demisia din functie a premierului

Liberalii cer demisia din functie a premierului Viorica Dancila, a declarat, vineri, presedintele PNL, Ludovic Orban, care a adaugat ca o motiune de cenzura impotriva Guvernului este o decizie care trebuie bine.

Viorica Dancila, la Israel: Nu exista suficienta sustinere pentru mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim

Premierul Viorica Dancila a declarat joi in Israel ca doreste mutarea la Ierusalim a ambasadei Romaniei, dar nu dispune de suficient sprijin in acest sens, transmite AFP. Purtam consultari pe.

Dragnea: Dancila nu are de ce sa-si dea demisia. NU exista niciun conflict intre BNR si Guvern

Liviu Dragnea a declarat, chiar pe scarile DNA, ca Viorica Dancila nu are de ce sa-si dea demisia. Declaratia a fost facuta in contextul in care, vineri, presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca ii.

Klaus Iohannis cere demisia Guvernului. Ce (n-)a facut Viorica Dancila

In declaratia de presa sustinuta la ora 11:00, Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca retrage increderea acordata guvernului condus de Viorica Dancila. in ultimele zile, un conflict din ce in ce mai puternic s-a conturat intre Klaus Iohannis si guvernul condus de Viorica Dancila, ecuatie din care Liviu Dragnea nu lipseste, asa cum te asteptai.

Dragnea reactioneaza:Nici vorba sa demisioneze Viorica Dancila. Nu are de ce sa-si dea demisia si are suportul nostru in continuare

Liderul PSD Liviu Dragnea sustine ca premierul Viorcia Dancila nu va demisiona din functie la dorinta presedintelui Klaus Iohannis. Nici vorba sa demisioneze. Are treaba la guvern, a spus liderul PSD la iesirea de la DNA.

Dragnea, la iesirea de la DNA:Nici vorba sa demisioneze Viorica Dancila. Nu are de ce sa-si dea demisia si are suportul nostru in continuare

Liderul PSD Liviu Dragnea sustine ca premierul Viorcia Dancila nu va demisiona din functie la dorinta presedintelui Klaus Iohannis. Nici vorba sa demisioneze. Are treaba la guvern, a spus liderul PSD la iesirea de la DNA, acolo unde a fost chemat pentru a consulta Dosarul Teldrum in care este cercetat.

Liviu Dragnea si-a trimis fostul aghiotant in Israel sa-i pregateasca terenul premierului Viorica Dancila

In contextul anuntului facut de Liviu Dragnea potrivit caruia exista un memorandum de mutare a ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, premierul Viorica Dancila va face, miercuri si joi, o vizita.

Viorica Dancila, prima reactie dupa ce presedintele i-a cerut demisia: Categoric nu voi demisiona. Aprecierile si modul de exprimare a presedintelui m-au jignit

Premierul Viorica Dancila a spus, vineri seara, ca nu va demisiona, ca s-a simtit jignita de aprecierile presedintelui Iohannis si ca va merge mai departe. Voi merge mai departe. Presedintele nu are atributii in a demite un prim-ministru, a afirmat Dancila.

Viorica Dancila, prima reactie dupa ce presedintele i-a cerut demisia: Categoric nu voi demisiona. Aprecierile si modul de exprimare al presedintelui m-au jignit

Premierul Viorica Dancila a spus, vineri seara, ca nu va demisiona, ca s-a simtit jignita de aprecierile presedintelui Iohannis si ca va merge mai departe. Voi merge mai departe. Presedintele nu are atributii in a demite un prim-ministru, a afirmat Dancila.

Benjamin Netanyahu scrie despre ntlnirea cu premierul Viorica Dancila si spune ca si-a exprimat speranta ca Romnia si va muta ambasada la Ierusalim ct mai curnd posibil

Premierul israelian Benjamin Netanyahu scrie pe pagina sa de Facebook despre vizita facuta in Israel de premierul Viorica Dancila, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si ministrul de Externe Teodor Melescanu, el aratand ca le-a transmis oficialilor romani ca spera ca va exista o sustinere larga in Romania si ca tara noastra isi va muta ambasada in Ierusalim cat mai curand, oferind o noua expresie a prieteniei istorice dintre cele doua tari, relateaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )