Libnet.ro
UNICEF

00:07

incaierarea pe bani. Daca bugetul pe 2019 pica in parlament, guvernul trebuie sa demisioneze

Adevărul Adevărul,
incaierarea pe bani. Daca bugetul pe 2019 pica in parlament, guvernul trebuie sa demisioneze

Nu exista alta cale de rezolvare a crizei. Ar fi clar ca actuala coalitie de guvernare nu mai are majoritate parlamentara si ca premierul, ministrii implicati nu sunt competenti sa elaboreze bugetul tarii. De ce sa mai stea la guvernare? Sunt destule semnale ca bugetul nu va trece de parlament. UDMR a anuntat deja ca nu va vota bugetul in forma actuala, si cine stie ce pretentii va avea pentru a-l vota. continuă pe Adevărul

PSD: Serviciile secrete se vor descura foarte bine cu mai putini bani daca si restrng activitatea

PSD insista sa compare bugetul serviciilor secrete cu banii pentru sanatatea copiilor, sustinand ca acestea si-au depasit atributiile prevazute de lege.

Compania de Drumuri propune un articol distinct n Bugetul pe 2019 care sa includa circa 9 milioane de lei pentru autostrada A8 Trgu Mures Trgu Neamt

Compania de Drumuri anunta ca a transmis catre Ministerul Transporturilor un text propus pentru a fi inclus ca articol distinct in Legea Bugetului de Stat pentru anul 2019 - un articol prin care sa fie stabilit un buget de circa 9,3 milioane de lei pe 2019 pentru realizarea documentatiilor tehnico economice pentru Autostrada Uniri A8 tronsonul Targu Mures Targu Neamt. Reactia CNAIR vine dupa ce in proiectul de buget pe 2019 in dreptul proiectului A8 Guvernul nu ar fi alocat nici un leu, dupa cum atrag atentia asociatiile din Moldova care militeaza pentru proiectul de autostrada A8.

Business report: Bugetul pe 2019 din nou cu accent pe salariile bugetarilor si asistenta sociala/ Vom plati si mai mult pentru energia electrica?

Ministerul Transporturilor va primi anul acesta 11,66 miliarde de euro, cu aproape 55% mai mult decat anul trecut, pentru proiectele din infrastructura rutiera. Podul de la Braila primeste cei mai multi bani.

VIDEO Bugetul pe 2019 ii provoaca frisoane primarului din Focsani. Sper sa se revina la vechea formula

Prin transferul cheltuielilor cu asistenta sociala de la bugetul national la bugetul local, municipalitatea pierde sume importante.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )