Libnet.ro
UNICEF

23:30

Iohannis ii cere demisia lui Dancila, DNA il cheama pe Dragnea. Seful PSD, IRONIC: Cred ca a fost doar o coincidenta (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis ii cere demisia lui Dancila, DNA il cheama pe Dragnea. Seful PSD, IRONIC: Cred ca a fost doar o coincidenta (VIDEO)

Liviu Dragnea a ajuns la sediul DNA vineri, in aceeasi zi in care presedintele Klaus Iohannis i-a cerut Vioricai Dancila sa demisioneze. intrebat cum de s-a intamplat acest lucru, daca i se pare o. continuă pe B1

Klaus Iohannis cere demisia premierului Viorica Dancila: Nu face fata pozitiei de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis cere demisia premierului Viorica Dancila. Retrag increderea acordata premierului Viorica Dancila, a tinut sa precizeze seful statului, punand accent pe nevoia de consultare intre cele doua institutii.

Iohannis ii cere demisia Vioricai Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca Viorica Dancila nu face fata pozitiei de prim-ministru al Romaniei si i-a cerut public demisia, spunand ca ii retrage increderea.

Nicolicea (PSD) despre demersul lui Iohannis de a cere demisia premierului: Este o chestiune propagandistica. Presedintele se comporta pe lnga Constitutie

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a declarat vineri ca seful statului nu are printre atributii retragerea increderii premierului sau Guvernului, iar demersul acestuia de a cere demisia prim-ministrului reprezinta 'o chestiune propagandistica', relateaza Agerpres. Nicolicea a mai sustinut ca seful statului se comporta pe langa Constitutie.

PNL si USR pregatesc motiunea de cenzura, dupa ce Iohannis a cerut demisia lui Dancila. PMP se alatura

Liderii Opozitiei considera fireasca, legitima si justificata decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-i retrage increderea premierului si a-i cere demisia Vioricai Dancila din functie, anuntand inceperea discutiilor pentru depunerea unei motiuni de.

Klaus Iohannis cere demisia Guvernului. Ce (n-)a facut Viorica Dancila

In declaratia de presa sustinuta la ora 11:00, Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca retrage increderea acordata guvernului condus de Viorica Dancila. in ultimele zile, un conflict din ce in ce mai puternic s-a conturat intre Klaus Iohannis si guvernul condus de Viorica Dancila, ecuatie din care Liviu Dragnea nu lipseste, asa cum te asteptai.

PSD, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Dancila

PSD a transmis, vineri, prin vocea Gabrielei Firea, lider important al partidului social-democrat, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Dancila. Primarul General publica un anunt si.

Eugen Nicolicea: Ce ar fi daca Dancila ii cere demisia lui Iohannis? O declaratie pur propagandistica (VIDEO)

Deputatul Eugen Nicolicea a catalogat solicitare publica a presedintelui drept un gest de propaganda si a afirmat ca la fel se poate cere si demisia presedintelui. Ce ar fi daca Dancila ii cere demisia.

Proteste in Bucuresti: evenimente pe Facebook pentru demisia lui Dancila

Klaus Iohannis a declarat pe 27 aprilie ca cere demisia premierului Viorica Dancila. Implicit, o demisie ar insemna schimbarea Guvernului. Pe Facebook au fost deja pornite evenimente pentru diverse proteste. Evenimentul pentru noi proteste in Bucuresti care a avut cea mai mare tractiune se numeste Cerem demisia incompetentei VV Dancila!. La ora publicarii acestui articol [].

FOTO Protest in Piata Victoriei, in sprijinul solicitarii formulate de Klaus Iohannis: Cerem demisia incompetentei VV Dancila!

Aproape 150 de persoane sunt prezente in aceasta seara in Piata Victoriei la protestul organizat in sprijinul cererii presedintelui Klaus Iohannis prin care acesta i-a cerut demisia premierului Viorica Dancila.

Protest in Piata Victoriei, in sprijinul solicitarii formulate de Klaus Iohannis: Cerem demisia incompetentei VV Dancila!

Aproape 150 de persoane sunt prezente in aceasta seara in Piata Victoriei la protestul organizat in sprijinul cererii presedintelui Klaus Iohannis prin care acesta i-a cerut demisia premierului Viorica Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )